Matthew Mc Conaughey kiállt az egyházi házasságkötés mellett!

A híres színész, aki három éve házasodott össze Camila Alves-szel, igen határozottan fogalmazta meg véleményét a házasság szentségéről.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egyházi
2015. június 15. Gyarmati Orsolya
A híres színész, aki három éve házasodott össze Camila Alves-szel, igen határozottan fogalmazta meg véleményét a házasság szentségéről.


Matthew és Camila három gyermeket nevelnek: Levit, Vidát és Livingstont. Egy, a GQ-nak adott interjújából egyértelműen kiderül, hogy McConaughey nem ért egyet a hollywoodi elit szekuláris álláspontjával. A sármos színész nagyon komolyan veszi a házasság szent intézményét.

“A feleségemmel nagyon sokat olvastunk és sokat beszélgettünk elvált és házasságban élő emberekkel, valamint a lelkipásztorunkkal. A végén úgy döntöttünk, házasságunkat templomban, Isten előtt kötjük meg.”

Matthew így folytatta: “El kellett jutnom arra a pontra, ahol a szentségi házasságot nem csupán kötelességnek élem meg, hanem olyan dolognak, amelyre őszintén, a lelkem mélyéről vágyom. Az odavezető spirituális úton pedig együtt voltam a feleségellem és rengeteget beszélgettünk ilyen dolgokról.”

Manapság igen ritka, hogy egy híres színész ilyen határozottan vállalja véleményét Istenről és a hit életünkben betöltött szerepéről. A hagyományos, szentségi házasság olyan, amit érdemes megvédeni!

Forrás: The Political Insider