MEGHÍVÓ: Július 1-jétől indul CSOK!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
CSOK
2015. június 30. Paulik András

Pár éve még ciki volt, ma viszont teljesen normális, ha valaki harminchoz közel is otthon lakik a szüleivel. Persze sokszor ez a legkényelmesebb, de hol marad a felnőtté válás? Ki és miért késlelteti? A szülő vagy a gyerek nem tud elszakadni? Ha úgy döntöttél, szeretnél már önállósodni, és néhány éven belül családot alapítani, vedd igénybe az állami támogatást! Július 1-jétől indul a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK)!


Ha épp fészekrakáson gondolkodsz, vagy csak érdekel, hogy milyen otthonteremtési támogatással segíti a kormány a családokat, gyere július 2-án a Szabadság Kávéházba (1054, Aulich u.8.), 18 órától Fűrész Tünde család-és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár lesz a vendég.

A tájékoztatót kötetlen beszélgetés kíséri arról, hogy szerencsés-e a házasság előtti együttélés, de keressük arra is a választ, hogy vajon miért nem vállalnak manapság a fiatalok szívesen gyermeket pl. egy albérletben, vagy a leendő nagyszülőkkel egy fedél alatt, mint régen? A saját lakás ügye csak egy jó kifogás, amivel halogatni lehet a családalapítást, vagy tényleg logikus érv?