Meglepetés-baba – Anorexiája ellenére kisbabája született

A brit légiutas kísérő, Sarah Fletcher azt hitte, sosem lehet gyereke a miatt a pusztítás miatt, amelyet a testén az anorexia és bulimia végbevitt. Ám vélt bélproblémájáról kiderült, hogy egy hat és félhónapos magzat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
várandósság
2017. június 19. Hojdák Annamária

A 33 éves nőnek azt mondták az orvosai, ne számítson rá, hogy gyermeke foganhat, hiszen éveken át evészavarokkal küzdött. Mikor végre elment orvoshoz azzal, amit súlyos bélproblémának vélt – kiderült, hogy várandós.

Sarah úgy fogalmaz, hogy a kis Beatrice “megmentette az életét”, mikor kigyógyította az evészavarokból, melyekkel gyerekkora óta küzd.

Semmit sem akartam egy kisbabánál jobban, de azt mondták, sosem valósulhat meg a sérülések miatt, amelyeket elszenvedett a testem, mikor éheztettem. Azt hittem, a puffadás az evészavaraim mellékhatása. Valamikor napi 100 hashajtót vettem be – végül meg is kellett műteni a beleimet, mert egyszerűen leállt a működésük.

“Mikor az orvos megmondta a röntgen alapján, hogy babát várok, el sem akartam hinni. A hír egy pillanat alatt megváltoztatta a gondolkodásmódomat. Azelőtt nem hittem, hogy meg tudok gyógyulni, de most hirtelen valaki más került az életem középpontjába. Enni kezdtem, hogy Beatrice megfelelően fejlődhessen.

Sarah azt mondja, sosem volt boldogabb, mint most, hogy Beatrice-t a karjában tarthatja.

 

via