Meglepetés-sorozat az esküvőn

Különös módon mondta ki a boldogító igent egy amerikai házaspár. A ceremónia közben váratlanul felbukkant a Denevérember, a Vasember, majd nindzsák lepték el a templomot.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. december 09. bencze.aron

Különös módon mondta ki a boldogító igent egy amerikai házaspár. A ceremónia közben váratlanul felbukkant a Denevérember, a Vasember, majd nindzsák lepték el a templomot – írja a Bors.


A bulválap cikke szerint alighanem az összes vendég egy életre emlékezni fog a videojáték-fejlesztőként dolgozó Adam Bohn és felesége, Michelle Cheng egyházi esküvőjére. A floridai házaspár ugyanis nem hétköznapi karakterekkel dobta fel a ceremóniát. Fizetett színészek rontottak be a templomba, épp akkor, amikor a pap megkérdezte, tud-e bárki olyan okot, amely miatt a két fiatal nem kötheti össze az életét.

– A vendégeknek fogalmuk sem volt, mi történik. A pap kérdése után középkori páncélos lovagok, nindzsák, Batman, Vasember, valamint egy pankrátor özönlötte el a termet. A lovaggal kardoznom kellett a szerelmemért, de még a koszorúslányok is megküzdöttek a nindzsákkal.

Nekem pedig döntenem kellett, hogy a Denevér- vagy a Vasember oldalán akarok küzdeni a bűn ellen, de én inkább Michelle-t és a házas­életet választottam – nyilatkozta a New York Daily Newsnak Bohn.

A házaspár megkoreografált műsorát óriási tapsvihar fogadta, a násznép pedig a ceremónia után reggelig mulatott.

Az esküvői fotókat itt tekinthetitek meg.