Megmutatta újszülöttjét a Sziklának becézett akciósztár

A karácsony idén hamarabb érkezett – kezdte megható sorait az újszülött kislányával összebújó kétszeres apuka, Dwayne Johnson.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
babafotók
2015. december 22. Családháló

A pici apja mellkasán pihent, aki azt írta közös képük mellé, hogy csodálatos érzés, amikor a gyermeke teste az övéhez simul, mert úgy érzi ezzel is erősödik köztük a kötelék, ami elszakíthatatlan lesz a jövőben.

Christmas came early! Within minutes of being born she was laying on daddy’s chest. And being a grateful man takes on a…

Szerző: Dwayne The Rock Johnson2015. december 20.

 

A 43 éves sztár azt is megosztotta rajongóival, hogy végig bent volt feleségével a vajúdástól elkezdve a kis Jázmin köldökzsinórjának elvágásáig. A Sziklának becézett színész azt kérte minden férfitársától, hogy ne hagyja ki gyermeke születését, mert az valóban egy igazi csoda. Megható soraiban arra is felhívta a figyelmet, hogy ilyenkor az apukák azt is megtapasztalják, hogy mennyi erő, kitartás és szépség van a nejükben. „Hiába voltam ott végig, segítettem a levegővételben és törölgettem a könnyeit, a nehéz részét ő vitte végig. Tisztelet jár minden nőnek, édesanyának.”

I was raised by and live with amazing and strong women, so the universe felt we needed one more… IT’S A BABY GIRL!!…

Szerző: Dwayne The Rock Johnson2015. november 10.

 

A sztárnak és Lauren Hashiannak Jasmine az első közös gyereke, de Johnsonnak már van egy 14 éves lánya, Simone, akivel volt felesége, Dany Garcia ajándékozta meg.