Megvan az idei szépségkirálynőnk

Koroknyai Virág bizonyult a legszebbnek az idei magyar szépségkirálynő-választáson.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
szépségkirálynő
2017. június 19. MTI

Budapest, 2017. június 18. Koroknyai Virág szépségkirálynõ (k), Viczián Viktória elsõ (b), illetve Petõ Laura második udvarhölgy a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán 2017. június 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette.

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet, és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.
Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.
A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok.
A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntője
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Koroknyai Virág szépségkirálynő (középen), Viczián Viktória első (balra), Gelencsér Tímea tavalyi győztes (balra a második), illetve Pető Laura második udvarhölgy (jobbra) a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny fináléjában
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Koroknyai Virág szépségkirálynő (középen), Viczián Viktória első (balra), illetve Pető Laura második udvarhölgy a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny fináléjában
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Budapest, 2017. június 18.
Koroknyai Virág szépségkirálynõ a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny fináléjában 
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Budapest, 2017. június 19.
Koroknyai Virág, a idei szépségkirálynõ a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny fináléjában
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

 

Viczián Viktória, a későbbi első udvarhölgy és közönségdíjas a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny fináléjában
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Budapest, 2017. június 19.
Pető Laura, a későbbi második udvarhölgy (balra) és Szigligeti Ivett a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisán 2017. június 18-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntője az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán 2017. június 18-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán