Mi pontosan így érezzük magunkat ebéd és vacsora után…

Amikor megnéztük ezt a videót - ebéd után - nagyon meg kellett kapaszkodnunk a klaviatúrában, hogy nehogy ráboruljunk. Pedig higyjétek el, hogy néha már nekünk is elegünk van a kutyásos cukis babás videókból. De ez kell.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. október 21. Paulik András

Amikor megnéztük ezt a videót – ebéd után – nagyon meg kellett kapaszkodnunk a klaviatúrában, hogy nehogy ráboruljunk. Pedig higyjétek el, hogy néha már nekünk is elegünk van a kutyásos cukis babás videókból. De ez kell.


Na, akkor hangszóró bekapcs, szempilla lecsukódni elkezd:

Sleepy Little Guardian Angel

We know it’s a sleepy Monday, so let us make you…. even sleepier.This responsible little pup is the baby boy’s guardian angel, looking after him while he’s sleeping. However, sleeping is, well.. a bit contagious, and staying awake proved too challenging for her.Pets and kids make the best of friends and remain lifelong buddies. Thousands of sweet, loyal furries are waiting to be part of your family at http://PetFinder.myFarm animals are equally smart, adorable and loving too. Let’s enjoy more delicious meat-free meals at http://KindMeal.myp/s: Yes, we evilly overdubbed the video with lullaby song to make you doze off in the office.Source: http://bit.ly/1G8s8b8

Szerző: PetFinder.my, 2015. április 6.