Milyen Radicsi Gigi viszonya a szüleivel?

Radics Gigi rendkívül családcentrikus lány, édesanyjára úgy tekint, mint egy istennőre, és szeretne rá hasonlítani. Az énekesnő azonban ha szerelmes lenne, azt először inkább az édesapjával osztaná meg - írja a Helyi Téma.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. november 29. bencze.aron

Radics Gigi rendkívül családcentrikus lány, édesanyjára úgy tekint, mint egy istennőre, és szeretne rá hasonlítani. Az énekesnő azonban ha szerelmes lenne, azt először inkább az édesapjával osztaná meg – írja a Helyi Téma.


A lap emlékeztet, Radics Gigi sokszor elmondta már magáról: egész életében arról álmodozott, hogy olyan életet élhessen, amilyet ma él. Éppen ezért felmerül a kérdés, mire vágyik még az énekesnő most, amikor amit szeretett volna már az övé.

– Most vannak újabb célok,  szeretnék nemzetközi utakra menni, nagyon nagy álom, hogy Beyoncéval legalább találkozhassak, beszéljek vele. Szeretnék családot is, nem most, de idővel igen. Szeretnék anyukámra hasonlítani. Ő nagyon családcentrikus és rokonszerető , annyira pozitív dolgokat áraszt magából, még sohasem hallottam az életben csúnyán beszélni. Szent típus, olyan mint egy istennő. Igazi példaértékű nő – mondta Gigi, aki a FEM3 minden hétköznap jelentkező beszélgetős műsorában, a Másképpenbe,  sokat mesél majd a családjáról. Az énekesnő nem csak édesanyjával, édesapjával is nagyon szoros kapcsolatot ápol.

– Tényleg nagyon ciki, de apukámmal még a legnőiesebb dolgokat is meg szoktam beszélni – nevetett Gigi, aki elárulta, ha szerelemes lenne, azt is édesapjának mondaná el előbb.