Mitől működik Geszti Péter házassága?

Hogy ki az igazi mentorsegédje Geszti Péternek? Kétség kívül a felesége, Edit, akivel immár ötödik éve egy pár. De mindennapjaik nemcsak a felhőtlen szerelemről szóltak, volt abban lemondás, szolgálat is, és ami mindennél fontosabb: egymást óvó szeretet - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. szeptember 10. bencze.aron

Hogy ki az igazi mentorsegédje Geszti Péternek? Kétség kívül a felesége, Edit, akivel immár ötödik éve egy pár. De mindennapjaik nemcsak a felhőtlen szerelemről szóltak, volt abban lemondás, szolgálat is, és ami mindennél fontosabb: egymást óvó szeretet – írja a Best Magazin.


Nincs X-Faktoros naptár Péteréknél, de akár lehetne is. Öt éve házasok Edittel, ő pedig idén negyedik alkalommal ül a mentorszékbe, jószerével végigkíséri eddigi közös életüket ez a műsor. Elfoglalt férj, két gyerek, aki tudja, miről beszélünk, az a feleség, Edit; mondja is: Geszti Péter feleségének lenni nem egyszerű mutatvány… Ennél bővebben Péter válaszol a kimondatlan kérdésre: „Hogy mi kellett az elmúlt öt közös évünkhöz?

Négy szóban tudnám összefoglalni. Szerelem, szeretet, lemondás és szolgálat. Editnek és nekem is az utóbbi kettő ment nehezebben. Leginkább Editnek, hiszen ő az összefogó kapcsa az otthonnak. Amióta a lányok megszületettek, klasszikus értelemben vett családban élünk, én dolgozom, ő pedig otthonról működteti az életünket. Egyikünk nélkül sem működne, de kétségtelen, hogy ő viseli a gyereknevelés oroszlán részét, ami legalább annyira komoly feladat, munka, minthogy én dolgozni járok. Jobbára csak a hétvégéken látom a családomat, de előfordul, hogy a zenekarom koncertjei miatt akkor sem sokat. Hogy velük is tudjak lenni, az alapos tervezést igényel. Főleg nyáron és az őszi időszakban, amikor a zenélés és az egyéb munkáim mellett az X-Faktor is belép az életünkbe.”
A történet folytatását keresse a Best-ben.