Négy hét különbséggel születnek a modell babái

Egy hónapon belül két gyermeke születik a világ egyik leghíresebb fehérneműmodelljének. A Londonban élő amerikai Caprice Bourret számos vetélés után hamarosan kezében tarthatja fiait - írja a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
szülés
2013. június 19. bencze.aron

Egy hónapon belül két gyermeke születik a világ egyik leghíresebb fehérneműmodelljének. A Londonban élő amerikai Caprice Bourret számos vetélés után hamarosan kezében tarthatja fiait – írja a Borsonline.


A bulvárlap cikkében emlékeztet, a 41 éves Caprice kétéves pokoljáráson van túl élettársával, Ty Comforttal. A pár gyereket akart, és nagy volt az öröm, amikor Caprice várandós lett. A magzatnak azonban hathetes korában megállt a szíve, a modell elvetélt.

Ezután háromszor próbálkoztak mesterséges megtermékenyítéssel, sikertelenül. Az orvos végül az örökbefogadást javasolta. Megfogadták a tanácsát, és felvették a kapcsolatot egy béranyasággal foglalkozó ügynökséggel. Ezen keresztül kerültek kapcsolatba egy 34 éves asszonnyal, aki már szült négy gyermeket, és nem akart több sajátot. Az asszony teherbe is esett, ­rá­adásul ikerekkel – írja a Borsonline.

Ekkor jött az újabb meglepetés: kiderült, hogy Caprice is gyereket vár. Azt hitte, vége a megpróbáltatásainak, de várandóssága alatt vérezni kezdett, és félő volt, hogy elvetél. ­Rá­adá­sul a béranya is elveszítette az egyik ikerbabát. Szerencsére végül minden jóra fordult. ­Hamarosan két kisfiú születik négy hét különbséggel, az egyik Caprice, a másik a ­bér­anya méhéből.

– Az élet nem lehetne ennél szebb. Ők az én csodababáim – nyilatkozta a Sun című brit napilapnak az amerikai szépség.