Nem dönthetünk egy megszületendő életről!

Susan Wood egy fiatal nő, aki 2010-ben, barátja nyomására majdnem úgy döntött, hogy az abortusz az egyetlen út, amit választhat. Egy igaztörténetet hallva Susan meggondolta magát és nem bánta meg: van egy csodálatos négy éves lánya, Avita Grace.    

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz tanácsadás
2016. február 09. Vajda Boglárka
Susan Wood egy fiatal nő, aki 2010-ben, barátja nyomására majdnem úgy döntött, hogy az abortusz az egyetlen út, amit választhat. Nem sokkal a műtét előtt megnézett egy hirdetést, amiben a híres focista Tim Tebow édesanyja mesél arról, hogy annak idején ellenállt a párja kérésének, hogy abortuszra menjen. Így megszületett tehetséges fia. A történetet hallva Susan meggondolta magát és nem bánta meg: van egy csodálatos négy éves lánya, Avita Grace.

 

Szerintünk minden egyes megóvott élet, a világot menti meg. Az abortuszra vállalkozó nő lelkében örök életében nyoma marad az elvesztett gyermeknek. Ezzel a teherrel nagyon sokan nem képesek együttélni. Szomorú, hogy a magzatelhajtások száma évről évre nő. Ha ez a történet csak néhány döntésében megingott anyához eljut, akkor már tettünk az emberiségért. Mi így véljük.