Nincs lánya, képzelt magának egyet

Egy blogger fejéből pattant ki az ötlet, hogy a Pinteresten elkészítse „képzeletbeli jól öltözött kislányom” című felületét, ahová divatos gyerekekről készült képeket, reklámfotókat, divatanyagokat tölt fel, majd ellátja őket vicces képaláírásokkal. A képzeletbeli gyereknek neve is van, ő Quinoa, de formáját képről-képre válogatja: na ja, ahány divatfotózás, annyi gyerekmodell.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. június 30. Gyarmati Orsolya

Egy blogger fejéből pattant ki az ötlet, hogy a Pinteresten elkészítse „képzeletbeli jól öltözött kislányom” (My Imaginary Well-Dressed Toddler Daughter) című felületét, ahová divatos gyerekekről készült képeket, reklámfotókat, divatanyagokat tölt fel, majd ellátja őket vicces képaláírásokkal. A képzeletbeli gyereknek neve is van, ő Quinoa, de formáját képről-képre válogatja: na ja, ahány divatfotózás, annyi gyerekmodell.


A kislány és szintén képzeletbeli barátai – Chevron, Fendi és Dolce – mind a legmenőbb ruhákban járnak, és csodásan fotózott képeken pózolnak. A gyerekes divatfotók azonban nem lennének egyáltalán érdekesek, ha a blogger, egy ausztrál írónő, Tiffany Beveridge nem írna alájuk találó feliratokat, amik nem a gyerekekből, hanem a művi, gondosan megkomponált divatfotókból csinálnak viccet.

Az egyik képen például egy szürke sapkás kislány áll merengve egy pályaudvarnak tűnő helyen. Alá (körülbelül) ez a felirat került angolul: „Egyszer Quinoa és én elvesztettük egymást egy zsúfolt buszpályaudvaron, de szerencsére emlékezett arra, amit ilyen helyzetben tennie kell: egy helyben megállt, csodásan nézett ki és nem szólt a szegény emberekhez”.