NYEREMÉNYJÁTÉK – szerezzetek családi pihenést BényeLakon!

Minden kedves sok gyermekes családot szeretettel vár BényeLak – zöldorom vendégház Tokaj – Hegyalján „ ingyenes 2 éjszakás kikapcsolódásra”! Nyerjétek meg a lehetőséget és pihenjetek szeretteitekkel!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. február 23. Paulik András

Minden kedves sok gyermekes családot szeretettel vár a BényeLak – zöldorom vendégház Tokaj – Hegyalján ingyenes 2 éjszakás kikapcsolódásra! Nyerjétek meg a lehetőséget és pihenjetek szeretteitekkel!


A játékban úgy vehettek részt, ha figyelmesen elolvassátok az alábbi cikket (http://csaladhalo.hu/felderito/helyek/benyelak-zoldorom-igy-szakadj-ki-zold-szabadsagba-kisgyerekkel-0) és válaszoltok öt, BényeLakkal kapcsolatos kérdésre.

Az alábbi kérdésekre 2015. március 9. (hétfő) 12 óráig várjuk a helyes válaszokat a teljes nevetek és elérhetőségeitek megjelölésével a jatek [at] csaladhalo [dot] hu e-mailcímre.

Íme a kérdések:

1. Hol találhatóak bővebb információk a BényeLak-ról?

2 Magyarország mely tájegységen található BényeLak és mi a pontos címe?

3. Hány személy (felnőtt / gyermek / kisbaba) befogadására alkalmas a ház?

4. Milyen helyiségek találhatóak a BényeLakban?

5. Soroljatok fel ötöt a környéken lévő látnivalókból!

A helyes válaszadók között a Családháló kisorsolja a nyertest és őt e-mailban értesíti.

Az ingyenes 2 éjszakás kikapcsolódás* felhasználásának időpontja megegyezés tárgya a BényeLak tulajdonosával, Hornyák Mária Anitával, de legkésőbb 2015. június 07-tel bezárólag szükséges felhasználni.

A játékban való részvétel feltétele, hogy a szerencsés nyertes család a kikapcsolódását követő 4 héten belül egy rövid élménybeszámolót ír, amelyet egy, a helyszínen vagy bárhol a hétvégi kikapcsolódás során készült családi fotóval egyetemben elküldenek BényeLak tulajdonosának, aki a képet és a beszámolót az alábbi 2 helyen megjelentetheti:

http://benyelak.webnode.hu/blog/
https://www.facebook.com/groups/benyelak.webnode.hu/ 

A nyereményjátékkal kapcsolatos változtatás jogát a Családháló és a tulajdonos fenntartja.

BényeLak 2 vagy 4 felnőtt és 4 vagy 2 gyermek és 1 kisbaba részére biztosít ágyat.

* a következő időpontokban nem lehetséges az ingyenes 2 éjszakás kikapcsolódás felhasználása: 2015. március 27-28-29., 2015. április 2.-7., 2015. május 1-2-3., 2015. május 22 -23-24-25.


BényeLak – zöldorom a Zempléni hegyek lábánál, a Tokaj Hegyalja dűlői mentén, Szerencstől 5 km-re, egy 1000 éves, bájos kisfaluban, Legyesbényén található.

Az új építésű ház nagy füves udvarral szeretettel vár minden üdülni vágyó kisgyermekes és háziállatbarát családot. 2  vagy 4 felnőtt, 4 vagy 2 gyermek, egy kisbaba és a négylábú társ befogadására felszerelt a lak. https://www.facebook.com/groups/benyelak.webnode.hu/ – kérjük csatlakozzon hozzánk!

A környékbeli látnivalók száma számtalan: strandok, wellness fürdők, várak és kastélyok, nemzeti parkok, halastó és kispatak, erdei kisvasút, kaland park, s a kihagyhatatlan tokaji borkóstolás, részletesen itt: http://benyelak.webnode.hu/latnivalok/

De ha csak a vidék nyugodt csendjére és egy nagy sétára vagyunk a friss levegőn a szőlőtőkék lankái között azt is megtaláljuk a BényeLak-ban.

Tokaj-Hegyalja megér egy nyaralást! http://www.benyelak.webnode.hu