Nyerjetek belépőket a Terrarisztika Budapest Börzére! Megmondjuk hogyan!

Idén kilencedik éve, 26. alkalommal rendezik meg az ország első és egyben egyik legsikeresebb terrarisztikai börzéjét a SYMA rendezvényközpontban 2014. április 13-án, vasárnap 10:00-17:00-ig. NYERJETEK RÁ JEGYEKET!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. március 25. Paulik András

Idén kilencedik éve, 26. alkalommal rendezik meg az ország első és egyben egyik legsikeresebb terrarisztikai börzéjét a SYMA rendezvényközpontban 2014. április 13-án, vasárnap 10:00-17:00-ig. NYERJETEK RÁ JEGYKET!


 

Felvonul a hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak krémje. Most először törpenyúl kiállítással is készülnek! Ez egy professzionális börze, ahol a szervezők hozzáértő tenyésztők, vagy egzotikus állatorvosok. A szervezőknek fontos, hogy a következő generáció is megismerje és megszeresse ezeket az állatokat, éppen ezért készülnek kvízjátékkal, lesz gyermeksarok sok meglepetéssel, és a belépés 6 éves kor alatt ingyenes, a nagycsaládosoknak pedig 50%-os kedvezményt biztosítanak.

Mi lesz még?

-Állat-megőrző, hogy biztonságban tudhasd újdonsült kedvenceidet, amíg nézelődsz

-Sün és tengerimalac kiállítás

ÍGY NYERHETSZ 2 DARAB JEGYET A RENDEZVÉNYRE:

Nem kell mást tenned, mint a jatek [at] csaladhalo [dot] hu e-mailcímre 2014. április 7. (hétfő) 20.00 óráig elküldened az alábbi kérdésekre adott helyes válaszok betűit és a neveteket! A helyensen válaszolók között kisorsolunk 5×2 darab belépőjegyet. A nyerteseket e-mailban értesítjük, milyen módon tudnak hozzájutni a belépőjegyekhez.

A megválaszolandó kérdések:
 

Mikor kerül megrendezésre a XXVI. Terrarisztika Budapest Börze?

a: április 13. vasárnap

b: április 12. szombat

c: április 11. péntek

 

Milyen új kiállítással bővül a börze?

a: varánusz

b: ugróegér

c: törpe nyúl

 

Hol él a plakáton látható kockás piton?

a: Délkelet Ázsia

b: Észak Amerika

c: Dél Afrika
 

Segítséget itt találhattok: www.terrarisztikabudapest.hu