NYERJETEK velünk jegyeket az Országjáró Mátyás Király ősbemutatójára! – játék

Íme a lehetőség, hogy jegyeket nyerjetek a családháló.hu-val a július 19-ei és 20-ai Országjáró Mátyás Király című zenés, históriás darab ősbemutatójára. A darab Helyey László (a "klasszikus" Mátyás király!) főszereplésével lesz bemutatva az Újszínház társulatával. Hogyan kaphattok jegyeket? Megmondjuk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. július 14. Paulik András

Íme a lehetőség, hogy jegyeket nyerjetek a családháló.hu-val a július 19-ei és 20-ai Országjáró Mátyás Király című zenés, históriás darab ősbemutatójára. A darab Helyey László (a “klasszikus” Mátyás király!) főszereplésével lesz bemutatva az Újszínház társulatával. Hogyan kaphattok jegyeket? Megmondjuk.


Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház, a Mátyás-év tiszteletére nagy királyunk országjárásának legérdekesebb találkozásait összegyűjtő, zenés családi színházi előadást mutat be Nagyvázsonyban, július 19-én és 20-án.  A finom humorral átszőtt, tanulságos és mulatságos történetek Szőke István Atilla neves költő tolmácsolásában, Ökrös Csaba autentikus zenéje és dalai, valamint a nagyvázsonyi Kinizsi Vár ódon falai és veretes környezete is hozzásegít bennünket ahhoz, hogy egy rövid időre visszarepüljünk a magyar történelem eme csodás és dicső korszakába. Továbbá: Mátyás király szerepében természetesen: Helyey László…

Hogyan nyerhetitek meg a 2-2 jegyet az előadásra?

Nincs más dolgotok, mint az alábbi kérdésre a helyes választ elküldeni a jatek [at] csaladhalo [dot] hu emailcímre nevetekkel együtt 2013. július 17-én déli 12 óráig! A nyerteseket emailba értesítjük arról, hogy hogyan juthatnak hozzá jegyeikhez!
 

Ki az Újszínház „Országjáró Mátyás Király” című előadásának rendezője?

a.      Dörner György
b.      Kökényessy Ági
c.      Helyey László

A nyeremény 2-2 belépő a július 19-i illetve július 20-i előadásra.

Segítséget itt és itt is találhattok!

Igazi családi színház, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

(Előbemutató(k): 2013. július 19. és 20. 18.00 – Nagyvázsony, Kinizsi Vár

Esőnap: július 21.)