NYUGALOM, szépen menetelünk egy teljesen elvadult társadalom felé!

A legfrissebb híradások szerint egy fiú megölte anyját... MOST AKKOR MINDENKI MEGŐRÜLT?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
bűntény
2015. október 06. Paulik András

A legfrissebb híradások szerint egy fiú megölte anyját és majdnem végzett apjával is, miután azok eltiltották egy számítógépes játéktól. Amerikában pedig mellkason lőtt egy kislányt egy 13 éves fiú, mert nem mutatta meg a kutyáját. MOST AKKOR MINDENKI MEGŐRÜLT?


Több késszúrással megölte 46 éves anyját, majd életveszélyesen megsebesítette hazaérkező apját is egy tizenöt éves fiú Oroszországban, az Ural déli részénél fekvő Miasszban. A kitűnő tanuló így bosszulta meg, hogy szülei el akarták tiltani a World of Warcraft és a Grand Theft Auto számítógépes játéktól – írta a Lifenews.ru-ra hivatkozva az Index. A lap úgy tudja, hogy nem büntiből, hanem a gyerekük eszének megóvása miatt döntöttek így a szülők. Az édesanya meghalt, az apát intenzíven kezelik.

xxx

Őrizetbe vettek egy tizenegy éves fiút a Tenessee állambeli White Pine-ban, miután lelőtte a szomszédban lakó nyolcéves kislányt egy sörétes puskával azért, mert a lány nem akarta neki megmutatni két kölyökkutyáját – írja az Origo. Egyszerűen mellkason lőtte, majd mellé dobta a földre apja fegyverét…


Most erre nyilván lehet mondani, hogy mindig is voltak ilyen esetek és csak a csúnya “médiákok” fújják fel az eseteket, ronda, szenzációhajhász módon. Igen, biztos ez is benne van, de akinek gyereke van, az tudja, hogy MINDEN NORMÁLIS családban előfordul, hogy a gyereknek azt mondják: “Figyelj, legyen már elég a PC-s játékból, mert kifolyik a szemed, és amúgy is elég gáz egész nap szörnyeker irtani”, Vagy: hányszor láthattuk játszótéren, gyerekeink között, hogy: “Mutasd!” – mondja az egyik. “Nem mutatom!” – feleli a másik. Aztán mi jön ilyenkor? Apu – alkotmányosan jár neki és erről le nem mondana – sörétes puskája és igazságot tesz a kis gyilkospalánta? Mert ezt látta valahol? Nincs ez így jól. Nagyon nincs. Nem biztos, hogy a ma gyerekének kukoricacsuhéból kellene játékbabát készítenie, de azért a másik véglet sokkal ijesztőbb. Azért ijesztő, mert a gyerekeinket szeretjük!!!