Öt hónapos terhes Ördög Nóra

Második babáját várja Ördög Nóra (32), már az ötödik hónapban van a picivel. Nóra, aki annak idején könnyek közt vallotta be, mennyi küzdelem előzte meg a kis Mici érkezését, most a saját blogján erősítette meg a hírt: ismét áldott állapotban van.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. március 20. bencze.aron

Második babáját várja Ördög Nóra (32), az RTL Klub sztárja már az ötödik hónapban van a picivel. Nóra, aki annak idején könnyek közt vallotta be, mennyi küzdelem, szenvedés, várakozás előzte meg a kis Mici érkezését, most a saját blogján erősítette meg a hírt: ismét áldott állapotban van – olvasható a Blikkben.


– Megtörtént velünk a csoda. Másodszor is – írta Nóri az Angyalműhely.hu-n. – Ha azt kérdezitek, terveztük-e a második babát, azt mondom, persze, tudatosan nem tettünk ellene. Az előzmények ismeretében azt hiszem, ez nem is meglepő. De hogy számítottunk-e arra, hogy így, spontán, derült égből, ilyen gyorsan, ilyen váratlanul megtörténik? Álmunkban sem gondoltuk volna… Megkaptam az újabb leckét, a legnehezebben felfoghatót… A megdönthetetlen bizonyítékot, hogy mennyire fejben dőlnek el a dolgok! Tanulom, de még mindig alig hiszem el… Pedig mondogatták annak idején, mikor Mici végre megfogant, hogy majd csak figyeljük meg: ha egyszer beindulnak a dolgok… Hát, most alaposan megfigyeljük 🙂 Kezemben az én kalimpáló, gagyarászó, örökmozgó Micimmel, pocakomban az 5 hónaposan gömbölyödő kis ficergővel, aligha lehet nálam boldogabb ember a földön…

Azt hiszem, erre mondják, hogy igazán kerek a világ!
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál sztárfotós régóta szeretett volna gyermeket, ám Mici érkezése sokat váratott magára. Bár kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott volt, a baba csak nem akart megfoganni, a pár végül kénytelen volt mesterséges megtermékenyítéshez folyamodni. Hosszú hónapok reménykedése, bizonytalansága, szenvedése és kitartása után Nóri és párja a müncheni reptéren tudta meg: álmuk valóra vált, Mici útban van. A kislány tavaly májusban született meg, a család boldogsága fokozhatatlannak tűnt, ám Nóri szeptemberi születésnapján már újabb kívánság fogalmazódott bennük.