Ötletek etikus és környezetbarát karácsonyi ajándékhoz

Termékeket, szolgáltatásokat ajánlunk azok számára, akiknek a karácsonyi ajándékozásnál fontos, hogy kik, hogyan, milyen körülmények között állították elő az ajándékot, és az mennyire környezetbarát. Azoknak is, akik idén kiváltanák az ajándékukat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. december 05. Tudatos Vásárló

Talán szeretteink is jobban örülnek, ha az ünnepek után nem darabszámra, hanem átélt élményekre gondolhatnak vissza, vagy konkrétan januárban és februárban is „karácsonyoznak”. A klasszikus színházjegyen, sportbérleten túl találtunk néhány érdekesnek mutatkozó lehetőséget.

Természetkedvelőknek, azoknak, akik szívesen kimozdulnak 

Kamaszkorú gyerekkel vagy baráti társasággal kíváló programot jelentenek az overálos barlangi kalandtúrák.  Több ilyen lehetőség is van az országban:

Madárkedvelők részt vehetnek a Magyar Madártani Egyesület sasok birodalmába vezetett öko-túráján is.

Egy kalandpark is kiváló kikapcsolódást jelenthet a téli napokon:

Ma már számos szabaduló szoba szolgáltatást találunk, sőt olyan is van, ahol a logikai játék még vacsorával is kiegészül. Ez is jó kimozdulós ajándék lehet baráti társaságnak, nagyobb gyerekes családnak. Csak néhány a teljesség igénye nélkül:

A szürke téli napokon ki ne örülne egy jó kis fürdőzésnek. Ajándékozz gyógyfürdő belépőt! (Előtte olvasd el a TVE gyógyfürdő tesztjét!)

luxury-reusable-fabric

Kreatívoknak

Kerámiafestési lehetőséget nyújt a Made by you alkotóműhely, ahova a hét bármely napján be lehet ugrani egyedül vagy társasággal is, de érdemes előtte asztalt foglalni.

Használt molinóból készíthetünk táskát Medence csoportnál. (A Medence Csoportnál használhatod a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyádat!)

A cikk itt folytatódik!