Ötvenedik születésnapjára készül Szulák Andrea

„Tíz éve csörög nálunk a tányér, azt kívánom, hogy még legalább tíz évig csörögjön!” - vallja házasságáról Szulák Andrea a Best Magazin cikke szerint.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. február 09. bencze.aron

„Tíz éve csörög nálunk a tányér, azt kívánom, hogy még legalább tíz évig csörögjön!” – vallja házasságáról Szulák Andrea a Best Magazin cikke szerint.


Könnyű szívvel beszél a közelgő születésnapról. „Ötvenévesen olyan arcom van, amilyet megérdemlek!” – nevet. És bár van benne félelem, tudja: másfajta kihívások következnek az életében. „Ki vagyok békülve önmagammal, még ha ez sokakat irritál is.” Andrea mindig is vállalta a korát – olvasható a bulvárlaban -, a kerek ötvenet azonban nem fogja megünnepelni. „A születésnapoknak számomra nincs jelentőségük az édesanyám halála óta – árulja el. – Hármasban leszünk a kislányommal és a párommal, ez nekem mindennél többet ér. Ez a nap csak azért mérföldkő, mert mostanra nőttem fel igazán.”

„Naiv voltam, sebezhető vagyok” Andrea elismeri, keserű lejtmenetek kellettek ahhoz az élete során, hogy jó viszonyba kerülhessen önmagával. „Nem járhattam mindig a napos oldalon – összegez. – És le kellett vetkőznöm a naivitásomat, mert sokszor tévedtem emberekkel kapcsolatban, ezek a tévedések olykor már fizikai fájdalmat okoztak. De nemcsak naiv voltam, hanem roppant sebezhető is vagyok, aki nehezen viseli az aljasságot, a helyezkedést, a fúrást, a megcsalást… Ha ilyet tapasztalok, ma is úgy tudok bőgni, amikor senki se lát, mint egy szamár, miközben sokan félreértelmezik a védőpáncélként hordott magabiztosságomat. Ezen az eltelt évek sem változtattak.”

A történet folytatását keresse a Best-ben.