Ötvenévesen újra kispapa Győrfi Pál

Most láthatjuk először Győrfi Pál nemrég született kislányát, aki máris rengeteg örömet, de kényszerű változásokat is hozott az életébe - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. január 22. bencze.aron

Most láthatjuk először Győrfi Pál nemrég született kislányát, aki máris rengeteg örömet, de kényszerű változásokat is hozott az életébe – olvasható a Best Magazinban.


A szóvivő belátta, hogy közel ötvenévesen, négygyermekes édesapaként önmagára is jobban kell figyelnie. Hogy mi legyen a legkisebb Győrfi-gyerek neve, azt az utolsó pillanatig nem sikerült eldönteni. Végül a Lillát, második névként pedig a Noémit választották a szülők. Így sem volt könnyű megszokni. Az édesanya, Adrienn az első napokban a nagyobbik lányuk nevén, Aliznak szólította a babát. A bulvárlap cikke szerint az azóta eltelt három és fél hónap persze elég volt a névtanulásra, és lassacskán Lilla is beilleszkedett a családba. A szóvivő korábbi kapcsolatából született 17 éves Dani fia mellé Adrienntől három újabb csemetét kapott. Nagy hát a felelősség, hogy gyerekeinek minél tovább gondos édesapjuk legyen! „Ötvenéves leszek az idén, ebben a korban nem három apró gyermekkel szoktak foglalatoskodni a férfiak. De én nem bánom, sőt nagyon is élvezem, hozzászoktam a zsivajhoz.

A történet folytatását keresse a Best-ben.