Pálinger: Az anyaságnál semmi nem lehet fontosabb

Az élet teljesen új területén hozza ki magából a maximumot Pálinger Katalin. A 254-szeres válogatott kézilabdakapus két éve búcsúzott el az élsporttól, hogy családot alapítson.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. május 10. Paulik András

Az élet teljesen új területén hozza ki magából a maximumot Pálinger Katalin. A 254-szeres válogatott kézilabdakapus két éve búcsúzott el az élsporttól, hogy családot alapítson. A sportoló a SportKlub MezTelenül című műsorában mutatja meg először kislányát, a kilenchónapos Szofit.


“Mindig azt mondtam, hogy én nem fogok gügyögni de Szofi még talán csak kéthónapos lehetett a pocakomban, már gügyögtem” – mesélte nevetve Pálinger a MezTelenül kamerája előtt. “Szépen felborulnak ezek a dolgok, ezt akkor érzi meg az ember, amikor a saját gyerekét magához öleli, amikor szuszog mellette, és nap, mint nap rámosolyog. Szerencsés vagyok, mert nagyon jó kisbabát kaptam, és a terhességemet is egy csodaként éltem meg, nagyon jól éreztem magam végig. Amikor pedig először megfoghattam a lányomat, egy teljesen más világba csöppenhettem, tényleg ez a legcsodálatosabb dolog az életben.”