Piréz, dzsungelfelfedezés, LEGO – hétvégi programajánló

Lego, képregény-workshop, színház, dzsungel-labirintus és még számos izgalmas program várja a családokat ezen a hétvégén is!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. március 06. Gyarmati Orsolya

Lego, képregény-workshop, színház, dzsungel-labirintus és még számos izgalmas program várja a családokat ezen a hétvégén is!


Piréz Gyerekműhely megnyitó

(Budapest, Piréz Gyerekműhely – március 7., szombat, 10:00)

Ismét költözik a Piréz, méghozzá nem is akárhova: egy hét logisztikai szünet után március 7-én, szombaton Pirézia a Millenáris C épületében nyitja meg újra a kapuit! Óriási családi bulira számítsatok igazi piréz megmozgatással, sütögetéssel, zenével, tánccal, síppal, dobbal, nádi hegedűvel és zajjal – de még mennyire, hogy zajjal! A megnyitón a részvétel ingyenes!

Képregény workshop

(Budapest, Pagony Könyvesbolt – március 7., szombat, 10:30)

A Képregény szombaton a gyerekek saját történeteket találnak ki, eljátsszák, lefotózzák, majd képregény formájába öntik. A foglalkozás végén a képregényeket kivetítik és pop-corn mellett végignézhetitek. Később e-mailen elküldik minden résztvevőnek, így azokat bármikor elővehetik, kinyomtathatják, újramesélhetik.

Kockafeszt

(Budapest, Békásmegyeri Közösségi Ház – március 7-8.)

A Kockafeszt egy LEGO rajongóknak szánt kétnapos fesztivál. A rendezvény ideje alatt a látogatók LEGO kockákból épült, egyedi tervezésű terepasztalokattekinthetnek meg és számos interaktív programonvehetnek részt. A terepasztal kiállítás mellettjátszóházzal, börzével, valamint a LEGO történelmét bemutató mini-kiállítással várják a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket.

LEGO Kiállítás és Star Wars programok

(Győr, ETO Park – március 7-14.)

LEGO kvízjátékkal, tengernyi LEGO kockával,izgalmas feladatokkal, LEGO kiállítással és egy fantasztikus élménnyelvárja az érdeklődőket a Retrotoys csapata március 7-én és 8-án, 10 órától a győri ETO Park földszintjén. Akik ellátogatnak a rendezvényre, találkozhatnak a Star Wars népszerű szereplőivel, akikkel egy közös játékban is részt vehetnek a garantált ajándékokért. A kiállítás március 14-ig látogatható.

Kaland a dzsungelben

(Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum – március 7. – április 12.)

A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatókegy titokzatos dzsungelben találják magukat, ahol tudásukat és szemfülességüket próbára téve egy mesebeli kaland részesei lehetnek.A résztvevők a múzeum termeiben lépésről lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, miközben játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A kiállítás április 12-ig látogatható.

Pomádé király új ruhája

(Budapest, Művészetek Palotája – március 8., vasárnap, 11:00, 15:00)

“Akinek hivatalt adott, annak észt is ád az Isten” -énekli Pomádé király.Valójában e kettő nem mindig jár együtt. Az udvartartás azon igyekszik, hogy ne derüljön ki, ha a király butaságot csinál. S bár az ország lakói számára is teljesen világos a helyzet, hű alattvalókként ők sem fedik fel, hogy az ünnepi ruha, amelyet a király sok pénzért rendelt, nem is létezik. Sokszor mi is elhitetjük magunkkal, hogy jó az, amit teszünk. Csak a gyerekek látják a meztelen igazságot.