Programajánló a hétvégére!

Filmfesztivál, Kockakefeszt, BabaArt - minden program egy helyen, ami téged érdekelhet!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. november 21. Csontos Dóra

Filmfesztivál, Kockakefeszt, BabaArt – minden program egy helyen, ami téged érdekelhet!


Nyit a Műjégpálya!

Szombaton 17.00-kor újra megnyitja kapuit a Városi Műjégpálya! A nyitás napján kívül még hétfőn és kedden is kedvezményes jegyárak mellett korcsolyázhattok. Ezeken a napokon a diákjegy 800 Ft-ba, a felnőtt jegy 1000 Ft-ba kerül. Jó hír még, hogy a hét többi napján sem változtak az árak, a tavalyi áron lehet korcsolyázni és a 6 év alattiak idén is ingyen látogathatják a pályát.

III. BabaArt

Idén november 23-24-én már harmadik alkalommal kerül sor a BabaArt programsorozatra, a KMO Művelődési Házban, melynek célja egy olyan komplex összművészeti program megvalósítása, ahol a különböző művészeti ágak színház, képzőművészet, zene közelebb kerülhetnek a kicsikhez. Ezek a művészeti élmények, számos játéklehetőséget, tapasztalatot és tanulást is jelentenek egyszerre a babáknak és szüleiknek.

Helyszín: 1191 Bp. Teleki u. 50.

Kockafeszt Debrecenben

A KLIKK LEGO rajongói klub építői kétmillió építőkocka társaságában várnak mindenkit most hétvégén Debrecenben. 100 négyzetméternyi terepasztal: város repülőtérrel, a Nyugati pályaudvar, magyar vidék, vikingek, középkor, Egyiptom, rómaiak, Star Wars-jelenetek várják a gyönyörködni vágyókat. Ha a nézelődés után szívesen játszanál, akkor is itt a helyed, hiszen a Kölcseyben te magad építhetsz a sok ezer kockát rejtő játszóházakban, közös fényképet készíthetsz az óriás LEGO modellekkel, megismerkedhetsz a LEGO cég történetével és vásárolhatsz a hazai LEGO forgalmazók kínálatából.

Helyszín: 4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3., november 22-23

Mozi az egész családnak

Felejthetetlen élményekben lehet részük mindazoknak a gyerekes családoknak, akik kilátogatnak az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Bóbita Családi Filmfesztiválra az Allee Bevásárlóközpontba. A rendezvény keretein belül újra megtekinthetőek a moziban a 2014-es és a korábbi elmúlt évek legsikeresebb animációs, családi és mesefilmjei. 4 teremben párhuzamosan reggel 10 órai kezdéssel indulnak a filmek, és egészen 19 óráig lehet mazsolázni a hatalmas kínálatból.

A szervezők gondoltak a legfiatalabb nézőkre is: délelőttönként kifejezetten mama- és bababarát, azaz félhomályban, csökkentett hangerő melletti vetítésekre is sor kerül majd.

Helyszín: Alle Bevásárló Központ, november 21-23

Életmód kicsiknek és nagyoknak

Egész nap ingyenes programok várják a család minden tagját szombaton egész nap az X&Y Életmódközpontban. Kicsiknek lesz baba-mama jóga, élménytanoda. A nagyobbakat előadásokkal várják és társasjátékkal. A szülőknek gyermekneveléssel kapcsolatos előadásokkal készülnek. Mindenki találhat kedvére valót!

Helyszín: 1106 Budapest, Örs vezér tér, Fehér út 10. White Office Irodaház