Programajánló hétvégére

Takarékossági családi nap, operamatiné, tökfesztivál.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családi programok
2013. október 31. szabo.daniel

Takarékossági családi nap, operamatiné, tökfesztivál.


I. Takarékossági Családi nap Budapest – (2013. október 31. )
 
Web:

A Takarékossági Világnap alkalmából.
Sokszínű programmal várnak minden anyukát és apukát gyermekeikkel együtt!

A zsákold be a zsebpénzt! – családi napunkat most először rendezik meg, ahol nemcsak Te, hanem gyermeked is megtanulhatja a pénzkezelés alapvető szabályait. Mialatt a szülők elengedhetetlen takarékossági tippekkel és zsebpénz trükkökkel ismerkedhetnek meg, addig a gyerekek figyelmét a malacperselytől kezdve a játékos pénzügyek felé fordítják.

4. Érdi TökJó Fesztivál Érd – (2013. október 31. )
 
Web:
Immáron negyedik alkalommal rendezi meg a 20-30 Egyesület Érd Főterén a TökJó Fesztivált. Búcsúztassuk együtt a hervadó természetet vidám töklámpásokkal!

Készítsd el töklámpásodat, vagy vidd el, amit otthon faragtál! A programok kora este kezdődnek, hiszen a világító töklámpások és mécsesek szürkületben és sötétben igazán látványosak. A résztvevők szórakozásáról zene, tánc és forralt bor gondoskodik, de természetesen számtalan tökből készült finomságot is lehet majd kóstolni. A szervezők arra bíztatnak mindenkit, hogy érkezzen jelmezben erre az érdi fesztiválra, hogy a Fő téri jelmezes halloween felvonulás minél ijesztőbb legyen.

Halloween Fesztivál Budapest – (2013. október 31. )
 
Web:
Az SoS WildLife Vadállatvédelmi Egyesület szervezésében évente megrendezésre kerülő Halloween Fesztivállal szeretnék ezt a kedves ünnepet meghonosítani országunkban.

Nálunk jelenleg csak a gyász (halottak napja – november 2.) köthető az október 31. napjához, de ne keverjük össze az ünnepeket. November 1-je a Mindenszentek Napja, míg november 2.-a a Holtak Napja. Az október 31. nap éjszakája a Mindenszentek Virrasztása.

4. Sütő “Tökös” Napok Szilvásvárad – (2013. november 1. – 2013. november 3.)

Web:
A november 1-3. között megrendezésre kerülő Sütő “Tökös” Napok nagy nevetéssel, rengeteg felnőtt- és gyermekprogrammal várják az érdelődőket. Egy kis ízelítő a több napos programhalomból: népi ügyességi játékok kipróbálása, arcfestés, agyagozás, lufibohóc, töklámpás készítése, zenés táncház és hangszerbemutató, bűvész bemutató, gólyalábasok.

8. FittAréna Budapest – (2013. november 3. )
 
Web:
2013-ban már 8. alkalommal mozdul együtt Budapest! 2013. november 3-án új helyszín, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ ad otthont hazánk legnagyobb fitnesz rendezvényének. A 8. FittAréna 2013-ban is várja az aktív népeket. A népszerű sportesemény kiválóan alkalmas arra, hogy a barátikör vagy a család lustább tagjait is megmozgassuk.
Vitéz László és az ördögök bábjáték

Vitéz László és az ördögök
A FABULA BÁBSZÍNHÁZ előadása

Vásári bábjátékok.

OPERAMATINÉ A BŰVÖS VADÁSZ

2013-11-03, 11:00 – 2013-11-03, 13:00
Művészetek Palotája, 1095 Budapest, Komor Marcell sétány 1

Carl Maria von Weber meseoperája – Fesztivál Színház Weber: A bűvös vadász Ottokár és Kilián: Szélpál Szilveszter Kuno: Vághelyi Gábor Agáta: Horák Renáta Annuska: Kriszta Kinga Gáspár: Cseh Antal Max: Hajdú András Remete és Samiel: Kiss András Közreműködik: Discantus Énekegyüttes (művészeti vezető: Mészáros Péter), Sinfonietta Erudita (művészeti vezető: Tötös Krisztina) Rendezte: Toronykőy Attila Vezényel: Oberfrank Péter Max, a fiatal vadászlegény csak úgy kaphatja meg szerelme, Agáta kezét és vele a másoderdészi állást, ha győz a herceg jelenlétében másnap rendezendő lövészversenyen.

Ákos – Karcolatok 20

Klebelsberg Kultúrkúria november 3. (vasárnap) 19:00 (8000 Ft)