Programajánló július harmadik hétvégéjére

Reneszánsz délelőtt, bábos napok, Kapolcs és sok más jó dolog - válogassatok kedvetekre!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. július 21. Gyarmati Orsolya

Reneszánsz délelőtt, bábos napok, Kapolcs és sok más jó dolog – válogassatok kedvetekre!


Reneszánsz délelőttök a Margitszigeten

Budapest, Szent Margit-kolostor romjai, július 24. 10:30

Minden vasárnap Reneszánsz délelőttel várják a gyerekeket a Margitszigeten, a Szent Margit-romoknál. Ezen a hétvégén Mátyás király történeteit láthatjuk-hallhatjuk Róka Szabolcs és Kátai Zoltán zenés előadásában.

Családi Bábos Napok Zsámbékon

Zsámbék, Romtemplom, július 21., 23.

Családi Bábos Napok várják a közönséget Zsámbékon: bábos színtérré alakul július 21-én és 23-án a Romtemplom és a Zárdakert környéke. A fellépők között a Mesebolt Bábszínház, a Ziránó Színház, a Mikropódium, a Báb-Szín-Tér és a MárkusZínház is megtalálható.

Rumini programok a Sugár Pagonyban

Budapest, Sugár üzletközpont, I. emelet, Pagony Könyv- és Játékbolt, nyár

Ez a nyár a Pagonyban, a Sugár üzletközpontban Ruminiról és barátairól szól: a könyv- és játékboltban sok-sok izgalmas program várja a tizedik születésnapját ünneplő kalandregény kis rajongóit.

Feketefehérigennem

Balatonfenyves, Balatonboglár, Balatonföldvár – július 21., 22., 23., 11:00

Zelda kisasszony minden nyári reggelen kinyitja különleges szünidei gyermekmegőrzőjét a tengerparton gyermekkori barátja, TresJoli muzsikus úr segítségével. A mese napján két vendég is érkezik a nyári kisdedóvóba: egy kisfiú, Flórián, és egy kislány, Flóra. Mindkettejük szüleinek fontos dolga akadt erre a napra, így Zelda kisasszonyra kell bízni a gyerekeket. A két Flo megismerkedése nem éppen zökkenőmentes, hiszen tökéletes ellentétei egymásnak: az egyik hangos, a másik csendes, az egyik morcos, ha a másik kedves, tűz-víz, fekete-fehér, igen-nem…

Művészetek Völgye

Taliándörögd, Kapolcs, Vígántpetend – július 22-31.

A 26. Művészetek Völgye július 22. és július 31. között várja a látogatókat Taliándörögdön, Kapolcson és Vígántpetenden. A főszerep idén is a művészeté, a célközönség azonban bővült. A szervezők idén kiemelt figyelmet fordítanak a fiatalokat vonzó programokra, a családosoknak még több gyerekprogrammal készülnek, a könnyűzenei nagykoncertek mellett nagyobb fókuszt szeretnének a színházi, népzenei, komolyzenei, irodalmi eseményeknek, kiállításoknak és igyekeznek még több emberhez eljuttatni a Völgy zöld programjait.