Programajánló július második hétvégéjén

Sárkányok, palota-és várjátékok, nyári fesztiválok minden mennyiségben. Válogassatok programajánlónkból.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. július 08. Gyarmati Orsolya

Sárkányok, palota-és várjátékok, nyári fesztiválok minden mennyiségben. Válogassatok programajánlónkból.


Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Visegrád, Királyi palota, július 8 – 10.

Az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak állít emléket az először 1985-ben megrendezett Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok, amely idén is sok izgalmat és látványosságot ígér minden korosztálynak.

Gyermeknapok a Szegedi Várjátékokon

Szeged, Móra park, Szeged, július 7 – 10.

Az idén tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Szegedi Várjátékokat, amely gyermeknapokkal veszi kezdetét a szegedi Várkertben.

Nyári családi napok Királyréten

Szokolya, július 7-9.

A Királyréti Erdei Iskola és Látogatóközpont péntektől vasárnapig minden nap más és más tematikával várja a természetjáró családokat

Szárnyas Sárkány Hete

Nyírbátor, Papok-rétje, július 8-10.

Az idén XXIV. alkalommal szervezik meg ezt a fergeteges fesztivált. A rendezvény különlegessége, hogy több szabadtéri helyszínen, gyönyörű környezetben, elragadó műemlékek között egyszerre kínálnak színházi élményeket (is) kicsiknek, nagyoknak egyaránt. A gólyalábasok, csepűrágók, élőszobrok, látványstand, sárkányverő, világzene, bűvészde, Kádár Ferenc fotószínháza, Vitéz László bábjáték automata, Paprika Jancsi csúzlizdája és még sok egyéb különleges program mellett a Kézművesek Vására is figyelemre méltó.

Balatoni Hacacáré

Alsóörsi Strandfürdő – július 9-10.

A Balatoni Hacacáré idén második alkalommal kerül megrendezésre. Célja, hogy a vízpart mellett, a Balaton északi partjának legforgalmasabb strandjain szórakoztató programot kínáljon ingyenesen a család apraja-nagyjának. A nyári roadshow igazi színfolt a balatoni nyárban, ahol pihenhet anyuka és apuka, míg a gyerekek örömteli perceket tölthetnek el a szabadidős helyszíneken.

Pinokkió

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad – július 10., vasárnap, 10:30

Lukáts Andor rendezésében Pinokkió izgalmas története magával ragadja az egész családot, együtt járhatjuk végig a faragott kisfiú útját az asztalosműhelytől a Csodák Mezején és a cirkuszporondon át a bálna hasáig, sőt tovább.