PROGRAMAJÁNLÓ JÚNIUS MÁSODIK HÉTVÉGÉJÉN

Vakációóóó!!!!És ehhez kapcsolódóan mindenféle szuper gyerekprogram!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. június 12. Gyarmati Orsolya

Vakációóóó!!!!És ehhez kapcsolódóan mindenféle szuper gyerekprogram!


Múzeumok Éjszakája a Holnemvolt Parkban

(Budapest, Holnemvolt Park – június 20., szombat, 18:00)

Idén már második alkalommal csatlakozik a Holnemvolt Park a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz. Az egyik fontos újdonság, hogy a teljes parkot megnyitják, és 18-24 óráig várják a látogatókat. Esti Hullámvasutazás, barangolás az Elvarázsolt Kastélyban, élő koncert, tűzzsonglőr bemutató, egyszeri és megismételhetetlen programok az éj leple alatt. Azok, akik náluk vásárolják meg a belépőjegyként szolgáló karszalagot, ajándékba kapnak 1 db belépőt és 1 db zsetont.

Nagy akarok lenni

(Budapest, Interaktív Meseszínpad – június 13., szombat, 10:30)

A kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek. Ebből rengeteg mókás helyzet adódik. Az előadás végére a Zsiráf Keresőszolgálat és az anyai szeretet révén minden megnyugtatóan rendeződik, s kis hőseink is belátják, hogy a saját bőrükben jobban boldogulnak.

Liszti-hiszti avagy sztárkultusz a XIX. században

(Budapest, BMC – Koncertterem – június 13., szombat, 15:00)

A sorozat voltaképp a tehetségről szól, annak minden örömével, küzdelmével és bújával-bajával. Vajon milyen lehetett “csodagyereknek” lenni 300 évvel ezelőtt? Miért hisztisek a sztárok? Eckhardt Gábor Liszt-díjas zongoraművész oldott stílusú, interaktív, humorral átszőtt és vetítéssel egybekötött sorozata a tizenéves általános és középiskolásoknak szól. Kérdések és rejtvények – és persze jutalom a megfejtőknek!

Generali Gyerek Sziget második hétvége

(Budapest, Hajógyári sziget – június 13-14.)

Június második hétvégéjén is irány a Gyerek Sziget! A Kiskalász Salátamánia című lemezével ismerteti meg a lurkókkal a Fekete retekgyerek és a Kóborló Paszternák kalandjait, a Batyu Színház pedig mesés-főzős tárgybábos előadással várja a gyerkőcöket. Az ízes kalandok mellett most debütál a gyerekek szigetén az Iszkiri zenekar, valamint a Harlekin Bábszínház Pirosmalac-bábjáték című friss előadása is, vasárnap pedig utoljára lesz látogatható a Bohócerdő és a Vadonleső program.

XXII. Kabóciádé Családi Fesztivál

(Veszprém, Kolostorok és Kertek Rendezvénytér – június 13-14.)

A veszprémi Kabóciádé Családi Fesztivál a gyerekek és a családok fesztiválja. Játszóházak, koncertek, babaszínházi műsorok és óriás társasjátékok, kabócás és vendég előadások láthatók június 13-14. között, a Kolostorok és Kertek Rendezvénytéren.

Közlekedésbiztonsági Nap Gyermekeknek

(Budapest, Vasúttörténeti Park – június 14., vasárnap, 10:00)

A Vasúttörténeti Park nyolcadik alkalommal rendezi meg a Közlekedésbiztonsági Napot, azzal a céllal, hogy a gyerekek már egészen kicsi kortól, játékos formában tanulják meg a gyalogos-, a vasúti-, a kerékpáros- és a tömegközlekedés alapszabályait. A gyermekek kipróbálhatják az Élet Úton KRESZ pályát, a kerékpáros ügyességi pályát, lesz KRESZ-suli nyomógombos gyalogátkelőhellyel és fellép a HandaBanda is.

Itt a vége, fuss el véle! – Kapuzáró a Vojtinában

(Debrecen, Nagytemplom mögötti Emlékkert – június 14., vasárnap, 10:00)

A Nagytemplom mögötti Emlékkertbe várják a kicsiket és nagyokat a Vojtina Kapuzáró Napjára! Feledhetetlen szórakozásban lesz része annak, aki részt vesz a Vojtina Bábszínház hagyományos, évadzáró családi napján. Lesz minden, mi szem szájnak ingere: csörgés-zörgés, gólyalábas műsor, célbadobás, ugróiskola, és természetesen sok-sok színház.

Varázslat napja a Pagonyban

(Budapest, Pagony Kert – június 14., vasárnap, 11:00)

Június 14-én a varázslatok birodalmává változik a Pagony! A Gellért Fürdő közvetlen szomszédságában, az egykori gyerekmedencék helyén, gyönyörű környezetben lép fel Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok, Kelle Botond és Juhász Marci, akik káprázatos trükkjeikkel varázsolják el a közönséget. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált a szórakozás. Merülj el a bűvészet világában!