Programajánlók az év első nyári hétvégéjére!

Színes, érdekes és élménydús programokkal várják a szervezők országszerte a családokat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2016. június 03. Vajda Boglárka

Színes, érdekes és élménydús programokkal várják a szervezők országszerte a családokat.


1. MÜPA Hangjáték

Helyszín: Budapest Madách tér

A tavalyi siker után a belvárosba költözik a világ legnagyobb interaktív zenedoboza, a Müpa Hangjáték. Május 28. és június 5. között mindenki kipróbálhatja, milyen megszólaltatni ezt az óriási zenélő mókuskereket a Madách téren. A tavalyi dallamok mellett három új dallamponyva is készült, így hétre emelkedett a lejátszható zenék száma.

További információ: MÜPA Hangjáték

2. Interaktív mélytengeri túra és időutazás

Helyszín: Alleé Bevásárlóközpont

Interaktív, élményadó, és szimulációs kiállítással várja 2016. június 1-19. között a gyermekeket az Allee Bevásárlóközpont. A nem mindennapi rendezvénysorozat olyan vezetett élménytúrát és időutazást biztosít a résztvevők számára, amely nemcsak szemlélteti az óceánok élővilágának és a felfedezések korának érdekességeit, hanem látványos játszva tanulásra hívja az 5-12 éves korosztályt.

További információ: Interaktív mélytengeri túra

3. Borsodi Fonó Folkfesztivál

Helyszín: Diósgyőri Vár

Quimby, Halott Pénz, Csík Zenekar és Szabó Balázs Bandája is fellép a XX. jubileumát ünneplő Borsodi Fonó Folkfesztiválon június 3-5 között. A szervezők minden eddiginél nagyobb szabású fesztivált ígérnek, amelyen a hazai fesztiválok “nagyágyúi” és a húsz év legemlékezetesebb előadói között is válogathatnak. A háromnapossá bővült fesztivál igazi művészeti sokadalom lesz, ahol több nemzedék osztozik egy közös szenvedélyen!

További információ: Folkfesztivál  

4. Agóra Tudományos Központ

Helyszín: Debrecen Botanikus Kert

A Debreceni Egyetem Botanikus Kertjében található létesítményben több mint harminc tudományos játékot, illetve interaktív eszközt lehet kipróbálni: találkozhatunk Öveges professzor Heki kutyájával, megfejthetjük jó néhány illúzió titkát, próbára tehetjük reflexeinket, vagy utat kereshetünk a végtelennek tűnő Tükörlabirintusban. Egy titokzatos Felfedező zóna és egy 3D-s vetítőterem is várja az érdeklődőket, de a látogatók megismerkedhetnek a jövő konyhájával is.

További információ: Botanikus Kert