Rácsukta az ajtót a babakocsira

A sofőr fennhangon ordítva közölte, hogy akinek nem tetszik, menjen előre hozzá. Samu-Pandzarisz Diána, a kisgyermek anyukája első felháborodásában a levelet a BKV-figyelő Facebook-oldalára posztolta. Később a BKK-nak is elküldte.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. október 29. bencze.aron
  1. A sofőr fennhangon ordítva közölte, hogy akinek nem tetszik, menjen előre hozzá. Samu-Pandzarisz Diána, a kisgyermek anyukája első felháborodásában a levelet a BKV-figyelő Facebook-oldalára posztolta. Később a BKK-nak is elküldte.

Samu-Pandzarisz Diána panaszlevele a BKK-nak

Tisztelt Uram/Hölgyem!

Panaszt szeretnék tenni, mert emberi életekről, az utasok és a járművek biztonságáról van szó, és olyasmit tapasztaltam, ami merőben kimerítette a felelőtlenség fogalmát. 2013 október 26-án szombaton este 18:50-kor, az Újpest Központ megállóban, ha jól emlékszem, a MUH-801 rendszámú buszra próbáltunk felszállni a kisbabámmal és a férjemmel. Ahogy az utasok befejezték a leszállást, rögtön megindultunk, és feltoltuk a babakocsit, mire a busz sofőrje minden előzetes jelzés nélkül odacsukta az ajtóval a babakocsit és a benne ülő gyermekünket.

A buszon lévő utasok felhördültek, mire a sofőr fennhangon ordítva közölte, hogy akinek nem tetszik, menjen előre hozzá. A férjem előre is ment, mire a sofőr már fülét-farkát behúzva bemenekült a fülkéjébe, és magára zárta az ajtót. Ezután leszálltunk a buszról a családommal, és próbáltuk megnyugtatni a sokktól zokogó kisbabát. Azt gondolom ez tűrhetetlen magatartás, és egy ilyen hozzáállású sofőr veszélyt jelent mindenkire.

Az esetre van szemtanú is, Gedeon Ellen, utas, aki fotót is készített a sofőrről, és aki készséggel tanúskodik az esetről. A fotót igény esetén mellékeltem. Szeretnénk kérni, hogy az ügy kivizsgálásának jegyzőkönyvéről egy hivatalos másolatot küldjenek nekünk.

Köszönettel:
Samu-Pandzarisz Diána