Rogán Antal: „A gyerekeim számára én inkább csak bohóc vagyok

Nem volt még ilyen nyara a kétgyermekes Rogán családnak: soha nem töltöttek együtt ennyi időt, mint júliusban és augusztusban - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. október 15. bencze.aron

Nem volt még ilyen nyara a kétgyermekes Rogán családnak: soha nem töltöttek együtt ennyi időt, mint júliusban és augusztusban – olvasható a Best Magazinban.


Mivel mindig húzós időszak az ősz, amikor a politikusnak nemcsak a hétköznapjai, de a hétvégéi is foglaltak szoktak lenni, Rogán Antal igyekezett feltöltődni a nyáron. A nagyobbik fiú, Dani rögtön át is veszi a szót, amikor meghallja, hogy a család nyári élményeiről beszélünk. Szinte levegővétel nélkül sorolja, hogy a papával kipróbálták az új boglári bobpályát, amelyen egyedül is végigmehet majd, ha elmúlik nyolcéves…

Dani egyébként egyre nagyfiúsabb, vagány frizurát visel, a politikus nevetve megállapítja, hogy a feleségére ütött, mert ő is szeret öltözködni. A gyerek ezután elmeséli, hogy a vízben megtanult „bombát ugrani”, és az is milyen jó, hogy apa végre sokat volt velük. „Próbáltunk hajókázni is – mondja az édesapa –, de induláskor Danin úrrá lett a félelem, a kompon is csak az autóban hátul elbújva hajlandó utazni. A vízben viszont egyre bátrabb. A nyár nagy újdonsága volt számára, hogy ha egy harmadik kerék segítségével is, de elkezdett biciklizni. Kalandparkban is jártunk, ott a feleségem bizonyult a legügyesebbnek, ő ment végig mindegyik pályán.”

A történet folytatását keresse a Best-ben.