Római foci, strandfesztivál, nyílzápor – programajánló hétvégére

Családi nap az Aquaworldben, nyílzápor Ópusztaszeren, ókori foci Komáromban...csak győzzük szusszal és energiával! Olvassátok el hétvégi programajánlónkat!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. június 28. Gyarmati Orsolya

Családi nap az Aquaworldben, nyílzápor Ópusztaszeren, ókori foci Komáromban…csak győzzük szusszal és energiával! Olvassátok el hétvégi programajánlónkat!


Szórakozás és különleges programok az első Sunshine Családi Fesztiválon

Június 28-ától június 30-ig tart  az első Sunshine Családi Fesztivál a budapesti Aquaworld Élményfürdőben, ahol a strandolás mellett igazi családi programok, ajándékok, meglepetések és különleges fellépők várják majd a látogatókat.

Info: itt

7. Nyílzápor és Íjásztalálkozó, Ópusztaszer

A hetedik ópusztaszeri Nyílzáporra június 29-én, szombaton kerül sor. A hadi bemutatók és kiállítások mellett, bábelőadás, gólyalábas vásári komédia, középkori duda és dobmuzsika, szeri praktika – gyógyító növények kiállítás, solymászat, kemencében sütés és nomád ételek kóstolója várható.

Info: itt

A suszter manói

A budapesti Városmajori Szabadtéri Színpadon láthatják a gyerekek június 30-án, vasárnap fél 11-kor A suszter manói című előadást. Az önzetlen segítségnyújtásról szóló mesét, érdekesebbnél, érdekesebb színpadi trükkök, és Johann Strauss vidám, jókedvű dallamai teszik színesebbé.

Budapesti Szent László Napok

Egész hétvégés családi programmal várják Kőbányán a blues-t szeretőket és koncertre járókat – felnőtt- és gyerekprogramokkal, utcabállal. A gyerekeket a 100 Folk Celcius és a Varázslatos Zenevonat koncertje, illetve a Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról című műsor szórakoztatja majd, de lesz gyerkőcudvar is – fa körhintával, kézműves játszóházzal és állatsimogatóval.

Info: itt

11. Szegedi Várjátékok (2013. június 27. – 2013. július 28.)

Június 27-én kezdődtek és egészen július 28-ig tartanak a Szegedi Várjátékok. Az idei programokról: újra megrendezik a nagy sikerű Gyermeknapok programsorozat, folytatódik a Némó Úszósulival való együttműködés, emellett ingyenes, egész napos kísérőprogramok várják az egész családot a Várkertben: lesz lovas szekér, népi játszótér, kézműves foglalkozás, ugrálóvár, kalandpark.

Info: itt

Pannóniai Matiné

A “Határtalan antikvitás” című program részeként Komáromban és Révkomáromban zárul a Szépművészeti Múzeum roadshowja június 29-én, szombaton 10.00-kor. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a Felfedezőút az antik világ kincsei között, ahol családi füzet segítségével ismerhetik meg kicsik és nagyok a múzeumi tárgyakat. Kézműves foglalkozás, római ételkóstoló, tárlatvezetések és ókori játékok tárháza vár mindenkire. A nap különlegessége azonban az ősfoci (harpastum) bemutató lesz, amikor Magyarországon először életre kel az ókori római foci!

Info: itt