Scarlett Johansson és az ő titka

Scarlett Johansson amerikai filmcsillag még októberben titokban összeházasodott francia élettársával, Romain Dauriackal - adta hírül hétfőn (helyi idő szerint) az amerikai sajtó.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
álomesküvő
2014. december 02. Csontos Dóra

Scarlett Johansson amerikai filmcsillag még októberben titokban összeházasodott francia élettársával, Romain Dauriackal – adta hírül hétfőn (helyi idő szerint) az amerikai sajtó.


A People című társasági magazin egy önkormányzati alkalmazottra hivatkozva azt írta, hogy az esküvőt október 1-jén tartották meg a Montana állambeli (az Egyesült Államok nyugati részén lévő) Philipsburgban. A New York Post című lap egy meg nem nevezett forrásból úgy értesült, hogy az ifjú pár szándékosan titokban tartotta meg a ceremóniát, “mert azt magánéletük részeként” akarták megélni.

A 29 éves, világhírű filmszínésznő szeptemberben megszülte első gyermekét, a kislány a Rose nevet kapta. Johanssont egy éve jegyezte el francia élettársa, a gyermek apja, Romain Dauriac, aki korábban újságíróként dolgozott. Johansson egyszer már volt férjnél, Ryan Reynolds színésztől 2011-ben vált el. Az újabb férjhez menésével kapcsolatos pletykák a People magazin szerint azután terjedtek el a Woody Allen több filmjében (Match Point, Füles, Vicky Cristina Barcelona) is főszerepet játszó színésznőről, hogy egy adománygyűjtő rendezvényen jegygyűrűt láttak a kezén.