Családháló

Kezdőoldal Színek Síelés pici babával? Bevállaltuk és szuper volt!

Síelés pici babával? Bevállaltuk és szuper volt!

Mikor teherbe estem, azt gondoltam, most egy jó időre „lőttek” a külföldi utazásoknak, nyaralásoknak, síeléseknek, hiszen egy pici babával rettentő macera lehet az utazás. Jelentem, nem az!

Írta: Gyarmati Orsolya,

Mikor teherbe estem, azt gondoltam, most egy jó időre „lőttek” a külföldi utazásoknak, nyaralásoknak, síeléseknek, hiszen egy pici babával rettentő macera lehet az utazás. Jelentem, nem az!


Buktatók és megoldások

Na de hová is menjünk egy picivel? Mivel tél és ezzel együtt síszezon van, így megcéloztuk Ausztriát. Ám az utazás körül számtalan „buktató” kérdés merült fel: hol és hogyan oldható meg a pelenkázás, szoptatás, etetés, altatás? Lehet-e a pici mellett síelni/snowboardozni, vagy csak unatkozni fogok, míg férjem meghódítja a hegyeket? Vigyünk nagyszülőket, akik majd vigyáznak szemünk fényére? Egyáltalán hogy bírja majd a pici a 6-7 órás autózást? Nem lesz neki nagyon hideg? Mit vigyek magammal, hogy minden kéznél legyen és az otthoni kényelmet és nyugalmat biztosítsam neki?

Az utazást így a szokásosnál nagyobb tervezés előzte meg. Mindenképpen olyan szállást szerettünk volna, ami gyermekbarát, családias, lehetőleg közel van a sífelvonóhoz, és az sem hátrány, ha rendelkezik wellness részleggel, hogy cudar idő esetén is legyen kellemes elfoglaltságunk.

Úgy döntöttünk, hogy ezúttal nagyszülők nélkül utazunk, csak mi hárman, a kicsi család. Tanakodtunk, hogyan fogunk síelni, mikor ki lesz Sugival, a 9 hónapos tündéri babánkkal. Végül úgy döntöttem, hogy idén is kihagyom a síelést (tavaly ugye a nagy pocak miatt nem síeltem), helyette majd kirándulok vagy szánkózok a kislányommal.

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Babasarok pályázat – Íme a nyertesek!

A Családháló.pontok ismét támogatásban részesülnek. Örömmel értesítjük összes pályázónkat, hogy megszülettek az eredmények.  A támogatás tárgyi adomány formájában történik. A...

Close