Sikerrel zárult az első magyar baba-mama webkiállítás

Elégedetten dőlhettek hátra az első baba-mama webkiállítás szervezői, hiszen több, mint 12 000 látogató volt kíváncsi a 33 kiállítóra a webkiallitas.hu -n, ahol a Családháló is megjelent.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. február 20. Paulik András

Elégedetten dőlhettek hátra az első baba-mama webkiállítás szervezői, hiszen több, mint 12 000 látogató volt kíváncsi a 33 kiállítóra a www.webkiallitas.hu -n, ahol a Családháló is megjelent.


Magyarországon először rendeztek ilyen, kereskedelmi célú, interaktív eseményt, amelyen a Családháló külön standot is üzemeltetett és médiatámogatást is nyújtott az eseménynek. Ezért a webkiállítás előtt még csak reménykedni lehetett benne, hogy az emberek pozitívan fogadják majd az újítást. Mára bebizonyosodott, hogy a koncepció életképes, így hamarosan újabb online kiállításokat járhatunk végig a kanapénkon ülve, a www.webkiallitas.hu -n.

Az első webkiállítás sok tapasztalattal gazdagította a weboldal üzemeltetőit, emiatt az oldal komoly továbbfejlesztés előtt áll. A megújult weboldalt és az új funkciókat a tervek szerint május végén, az utazás és sport webkiállításon tesztelhetik majd a látogatók.

Addig pedig újra végigjárhatjuk a baba-mama kiállítás virtuális standjait, vagy követhetjük a fejlesztéseket a webkiállítás facebook oldalán (https://www.facebook.com/webkiallitas).