Spórolni akarsz a nyaraláson? Ezek a tippek segíthetnek!

Nyaralni készülsz egy másik országba? Ha megfogadod tanácsainkat, sokat spórolhatsz!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. május 12. Gyarmati Orsolya

Nyaralni készülsz egy másik országba? Ha megfogadod tanácsainkat, sokat spórolhatsz!


Légy rugalmas az időpontot illetően!

A Google repülőjárat-keresőjével könnyedén összehasonlíthatjátok a különböző indulási időpontok közti árkülönbséget, illetve az egyes légitársaságok árait..

Ellenőrizd, melyek a legolcsóbb helyek a gépen!

Mielőtt lefoglalod a helyeket a repülőn, nézd meg a Seatguru-n, hogy melyek a legjobb helyek a neked megfelelő ár-értékarányban.

Ne ragaszkodj a közvetlen járathoz!

A közvetlen járatok, amelyek sehol nem szállnak le útközben, nyilvánvalóan a legdrággábak is. Ha spórolni akarsz, olyan járattal utazz, ami megáll, vagy amelyről át kell szállni. Igaz, hogy macerásabb, de sokkal több pénz marad így a zsebedben.

Nézegess sok-sok weboldalt!

Mielőtt döntenél, nézz körül alaposan a neten, hogy minden lehetőségeddel tisztában légy, mielőtt lefoglalnád a repülőjegyeket.

Használj kulcsszavakat!

Böngészés közben használj olyan kifejezéseket, amelyek segítségével megtalálhatod az összes kedvezményes ajánlatot. Írj be olyan szavakat, mint „diszkont” „kedvezmény” „akciós” „kupon”.

Ingyen belépők!

Bárhová is utazol, mindenhol vannak olyan napok, amikor pl. a múzeumok, egyes turisztikai látványosságok ingyen elérhetőek. Tájékozódj előre!

Utazz tömegközlekedéssel!

Taxival és charter-buszokkal  utazni akár tízszer többe kerülhet, mint ha az adott város tömegközlekedését vesszük igénybe. És ne feledkezzünk meg a kölcsönözhető biciklikről sem!

Forrás: BuzzFeed