Családháló

Kezdőoldal Színek Sumákol a szülés időpontjáról Katalin

Sumákol a szülés időpontjáról Katalin

Hamarabb érkezik a trónörökös? Katalin hercegnőt (31) az eddigi információk szerint július 13-ra írták ki az orvosok, de most felröppent a hír, hogy a várandós hercegné akár tíz nappal korábban is szülhet. A Daily Mail szerint a hercegi pár szándékosan tévesztette meg a médiát, és direkt kürtölték tele az újságokat azzal a hírrel, miszerint Katalin azon a bűvös, júliusi napon ad majd életet a gyermeknek. Diana walesi hercegnő annak idején a brit alattvalók tudomása szerint 1982. július elsejére várta Vilmos herceget, de a csöppség június 24-én érkezett meg. A brit újságírók azt gyanítják, hogy Cambridge hercegnője is a Diana-féle trükkhöz folyamodott, és ha számításaik ez alapján nem csalnak, Katalin július 3-án fog szülni. Állítólag a hercegnő azért hagyta ki a barátai, Thomas Van Straubenzee és Lady Melissa Percy múlt hét végi esküvőjét, mert valójában attól fél, hogy a baba a vártnál hamarabb érkezik. Hogy a trónörökös fiú-e vagy lány, azt továbbra sem lehet tudni. Facebook0Twitter0Hozzászólások hozzászólás

Írta: bencze.aron,

Hamarabb érkezik a trónörökös? Katalin hercegnőt (31) az eddigi információk szerint július 13-ra írták ki az orvosok, de most felröppent a hír, hogy a várandós hercegné akár tíz nappal korábban is szülhet.


A Daily Mail szerint a hercegi pár szándékosan tévesztette meg a médiát, és direkt kürtölték tele az újságokat azzal a hírrel, miszerint Katalin azon a bűvös, júliusi napon ad majd életet a gyermeknek. Diana walesi hercegnő annak idején a brit alattvalók tudomása szerint 1982. július elsejére várta Vilmos herceget, de a csöppség június 24-én érkezett meg.

A brit újságírók azt gyanítják, hogy Cambridge hercegnője is a Diana-féle trükkhöz folyamodott, és ha számításaik ez alapján nem csalnak, Katalin július 3-án fog szülni. Állítólag a hercegnő azért hagyta ki a barátai, Thomas Van Straubenzee és Lady Melissa Percy múlt hét végi esküvőjét, mert valójában attól fél, hogy a baba a vártnál hamarabb érkezik. Hogy a trónörökös fiú-e vagy lány, azt továbbra sem lehet tudni.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Természetes hormon: áttörés a meddőség kezelésében

Az agyalapi mirigyből kivont anyag segítségével kezelt édesanya a múlt héten adott életet első gyermekének. Hogyan segíthet a csókpeptin, a...

Close