Szépíró és videó pályázat családok számára

A nyári családi nyaralások és programok megörökítését célozza a három családszervezet (Nagycsaládosok Országos Egyesülete, KidsOasis, Imami) közösen útjára indított szépíró és videó pályázata. A pályázaton nem csak nagycsaládosok indulhatnak. Az értékes, kreatív pályamunkákat nívós nyereményekkel díjazza a háromtagú zsűri; a beadási határidő: 2016. október 31.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2016. szeptember 07. Csontos Dóra

A nyári családi nyaralások és programok megörökítését célozza a három családszervezet (Nagycsaládosok Országos Egyesülete, KidsOasis, Imami) közösen útjára indított szépíró és videó pályázata (részletek: http://kidsoasis.hu/csaladielmeny). A pályázaton nem csak nagycsaládosok indulhatnak. Az értékes, kreatív pályamunkákat nívós nyereményekkel díjazza a háromtagú zsűri; a beadási határidő: 2016. október 31.


A nyár elszállt, az élmények megmaradnak. Szeretnénk, ha idén nem csak a mobilon rögzített képek és a családi, baráti beszámolók szintjén maradnának meg a nyár emlékei, hanem papírra vetnék vagy kamerán rögzítenék őket! E célból hívtuk életre pályázatunkat három családszervezet – a NOE, a KidsOasis és az Imami – együttműködésével.

A pályázatra nyaralásokról, együtt töltött pillanatokról szóló élménybeszámolókat és tippeket, ötleteket is várunk, hogyan tehető igazán élménydússá az együtt töltött idő. A feltöltött pályaművek folyamatosan, mindenki számára elérhetők lesznek.

A zsűri tagjai: Csiky Zoltánné,tizennégy unoka aktív nagymamája, 2010 óta a NOE elnökségének tagja. Gyetvainé Zováth Anikó, aKidsOasis megalapítója, tulajdonosa. Gellén NóraaPécsimami weboldal főszerkesztője és a gyermekes családokat informáló Imami honlap hálózat vezetője. A november 8-i eredményhirdetés nyerteseit értékes nyereményekkel (családi utazás, könyvcsomagok, bringóhintózás, családi belépő a vasúttörténeti parkba, kozmetikumcsomag) díjazzák a kiíró szervezetek. Addig is örömmel várjuk a képes élménybeszámolókat!