Szex, munkahely, fiatalok – hogy függ össze?

Minden ötödik 18 és 30 év közötti fiatal szeretkezett már a munkahelyén, a dolgozók teljes állományát tekintve pedig minden tizedik - áll egy Németországban készült felmérés összegzésében.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
munkahely
2013. július 30. szabo.daniel

Minden ötödik 18 és 30 év közötti fiatal szeretkezett már a munkahelyén, a dolgozók teljes állományát tekintve pedig minden tizedik – áll egy Németországban készült felmérés összegzésében.


A Forsa közvélemény-kutató kutakodása alapján 24 százalék azok aránya, akik még nem pásztoróráztak munkahelyükön, de saját bevallásuk szerint valószínűleg megtennék. Csak a 30 év alattiakat tekintve 30 százalékos a nem ellenkezők hányada.

A szextettek 39 százaléka a karácsonyi céges partikon vagy nyári vállalati bulikon esik meg. Csak minden tizedik szeretkezés zajlik ebédidőben vagy munkaidő után.

A kérdések között akadt olyan is, miszerint: hajlandó lenne-e szexuális együttlétre azért, hogy feljebb jusson a hivatali ranglétrán. Húszból egy válaszoló felelt igennel, 13 százalék pedig fontolóra venné a dolgot – adta hírül a The Local című hírportál német kiadása.