Szívszorító videó: Ilyen a zene gyógyító ereje

Egyszerűen képtelenség abbahagyni! Valahol facsarja a szívet, de közben mégis simogat. Percről-perce beljebb hatol a lelkedben. Hogy miért? Mert a hazaszeretetről szól, de mégsem úgy, ahogy azt várnád...   

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. április 10. Csontos Dóra

Egyszerűen képtelenség abbahagyni! Valahol facsarja a szívet, de közben mégis simogat. Percről-perce beljebb hatol a lelkedben. Hogy miért? Mert a hazaszeretetről szól, de mégsem úgy, ahogy azt várnád…   


Egy látás- és mozgássérült kisfiú, Kóti Jánoska “Magyarország az én hazám” című dalt énekli a Magyar Nemzeti Múzeumban a Budapest Unique Symphonic kíséretében. Már ígyis érezni, hogy ez minden mástól különbözik, de később mikor becsatlakozik Fodor Beatrix operaénekesnő, Hábetler András operaénekes, Németh Gábor “Nemo” és Aczél Tamás már biztos vagy benne: ilyen szívszorító éneket még nem hallottál.

A klipp A zene gyógyító ereje Facebook oldalon jelent meg és a napokban elérte az ötszázezres nézettséget. Mi azt kívánjuk, ne legyen megállás! Az országnak szüksége van ilyen tehetségre, aki így áttudja adni az érzéseit.  A fesztivál célja, hogy bebizonyítsa: A zene nem ismer határokat, a zene mindenkit összeköt.

Németh Gábor dobon, Benkő László billentyűn, Török Ádám fuvolán, Kerekes Aladár gitáron, Studniczky László pedig basszusgitáron kíséri ezt az elképesztően édes kisfiút.

Ha csak egy videót nézel meg ma, mindenképpen ez legyen az: