Szombaton találkozzunk a Családháló ingyenes Szalóki Ági koncertjén is!

Szalóki Ági az egyik legismertebb magyar énekes, aki szintén ott lesz a Családháló által rendezett szombati  (márc.isu 22.) Családünnep Magyarországgal című ingyenes rendezvényünkön a Millenárison. Tudjátok mikor vehettek részt az énekesnő koncertjén? Megmondjuk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló-esemény
2014. március 17. Paulik András

Szalóki Ági az egyik legismertebb magyar énekes, aki szintén ott lesz a Családháló által rendezett szombati Családünnep Magyarországgal című ingyenes rendezvényünkön a Millenárison. Tudjátok mikor vehettek részt az énekesnő koncertjén? Megmondjuk.


SZALÓKI ÁGI KONCERT 15:30-kor szombaton a Millenárison a Családi színpadon!!!

Tudtátok, hogy Szalóki Ági új lemezre készül? Sajtóhírek szerint az új lemez 2014 áprilisában, egy gazdagon illusztrált könyvvel együtt jelenik meg a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alkalmából a Libri gyerekkönyv kiadója, a Kolibri és a Tom–Tom Records gondozásában. Ezúttal József Attila, Nemes Nagy Ágnes, Tamkó Sirató Károly, a kortársak közül Szabó T. Anna, Jónás Tamás és Garaczi László versei kapnak zenei kíséretet – tudatta a Gyereinfó.

A zeneszerzők Szalóki Ági és Fenyvesi Márton, Junior Príma díjas, jelenleg ösztöndíjjal Amszterdam, Koppenhága és Párizs között ingázó dzsesszgitáros, zeneszerző.
Közreműködik: Dés András – ütőhangszerek, Kovács Zoltán – nagybőgő, Rácz Krisztián – gitár, Szalai Péter – tabla.

A könyv rajzait Kiskovács Eszter grafikus-illusztrátor készíti.


Milyen koncertek lesznek még a Millenárison a Családünnep Magyarországgal rendzvényükön? Klikk ide!

Az esemény hivatalos Facebook oldala itt található.