Sztárok és gyermekeik kívánságai

Május utolsó hétvégéje Varga Edit számára az ikrekről szól, Azurák Csaba lányai kívánságait teljesíti, Rubint Réka pedig mindhárom gyermekének igyekszik megadni a maximális figyelmet.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. május 28. Paulik András

Május utolsó hétvégéje Varga Edit számára az ikrekről szól, Azurák Csaba lányai kívánságait teljesíti, Rubint Réka pedig mindhárom gyermekének igyekszik megadni a maximális figyelmet.


Azurák Csabáék azt csinálják gyereknapon, amit a lányok szeretnének: kirándulni mennek, álltakertbe vagy a játszótérre.
 
– Minden évben ünnepeljük, ha esetleg elfelejtenénk – de nem szoktuk -, akkor a lányok figyelmeztetnek rá. Ez nálunk mindig kitüntetett hétvége, bár most már lassan tíz éve minden a lányokról szól, úgyhogy elég sok hétvége beillik gyereknapnak. Nagyon sok közös programot igyekszünk csinálni – kezdte Azurák Csaba, aki nem híve a nagy ajándékozásnak. 
 
A TV2 műsorvezetője szerint Hannát és Zsófit épp elég ajándékkal lepik meg karácsonykor, húsvétkor és  a születésnapokon, ezért ilyenkor sokkal fontosabbnak tartja, hogy a család együtt legyen és jól érezze magát.
 
– A gyerkőceink ezeken az élményeken keresztül fognak emlékezni a saját gyerekkorukra, ezeken az élményeken fogják majd a saját gyerekeiket nevelgetni. A gyereknapokat a feleségem, Gréti és én is legalább annyira élvezzük, mint ők, úgyhogy ez számomra is izgalmas nap, mert egyrészt együtt vagyunk, másrészt pedig jó dolgokat csinálunk – tette hozzá a műsorvezető, aki szerint jó időben például a kalandparkkal, rossz idő esetén pedig gyerekszínházzal, vagy mozival is örömet szerezhetnek a szülők a gyerekeknek.
 
Varga Edit is gyermekeivel egyeztetve talál ki programokat. Levente és Gellért nagyon szeretik a Balatont, de a meglepetések között szokott szerepelni a fagyizás is.