Szüleik válása után került közel húgához Bereczki Zoltán

Ki hinné, hogy a mindig magabiztos, tökéletesen teljesítő színészt gyerekkorában elnyomta a nővére. Ahogy Dóra fogalmaz: nem volt jó testvére Zolinak, mert sokszor bántotta és uralkodott felette.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Bereczki Zoltán
2013. december 18. bencze.aron

Ki hinné, hogy a mindig magabiztos, tökéletesen teljesítő színészt gyerekkorában elnyomta a nővére. Ahogy Dóra fogalmaz: nem volt jó testvére Zolinak, mert sokszor bántotta és uralkodott felette – írja a Best Magazin.


Felnőttként, szüleik válása után döbbentek rá, hogy helyre kell hozniuk a kapcsolatukat. Dóra jóval az élő show kezdete előtt megérkezik a TV2 stúdiójába, hogy még az adás előtt megölelje az öccsét. Látszik rajtuk, hogy közel állnak egymáshoz – pedig majd két évtizeden át nem ez volt a helyzet. Kettejük között csupán három év a különbség, ha akarnák sem tudnák letagadni, hogy testvérek: hasonló vonások, egyforma mosoly, még a hajuk színe is ugyanolyan. „Utáltam, hogy vörös voltam, és még jobban utáltam, hogy az öcsém is az” – mondja ma már mosolyogva Zoli nővére. Ám a konfliktusokhoz a kettejük közti lelki különbségek vezettek inkább. „A személyiségünk teljesen más.

Zoli nagyon érzékeny, sebezhető kisfiú volt. Engem soha nem zavart az iskolában, ha felszólított a tanár, és nem tudtam felelni a kérdésére, az ő számára viszont ilyenkor összedőlt a világ. Zoli zárkózott volt, én nagyszájú, és sehogy sem tudtam elviselni, hogy az öcsém más, mint én. A mai napig nem felejtem, mennyire bosszantott, hogy bármennyire is szeretne fagyit, nem mer odamenni, hogy kérjen magának” – meséli Dóra, aki ezt annak idején rendre az öccse orra alá dörgölte. „Zoli ahelyett, hogy megvédte volna magát, hagyta, hogy uralkodjam felette, ami nálam csak olaj volt a tűzre. Egyszer mikuláskor felbontattam vele a csomagját, és megettem az összes csokit. Pár nappal később viszont már nem adtam neki az enyémből. Sokszor megbántottam, mert más volt. Pedig mai fejjel már tudom, hogy csak a szeretetemre vágyott, és meg akart nekem felelni” – mesél Dóra.

További részletek a BEST magazinban.