Te bevállalnád, hogy a fiad öltöztessen egy hétig?

Ez az anyuka bevállalta a szerepcserét. Most nem ő öltöztette a fiát, hanem a kicsi öltöztette a mamit. Lett jó szett és olyan is, ami egy kicsit félresikerült.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
édesanya
2015. február 15. Csontos Dóra

Ez az anyuka bevállalta a szerepcserét. Most nem ő öltöztette a fiát, hanem a kicsi öltöztette a mamit. Lett jó szett, és olyan is, ami egy kicsit félresikerült.


Szerintünk remek ötlet volt ettől az amerikai blogger mamitól, hogy hagyta, hároméves kisfia azt adjon rá reggel, amit éppen jónak lát. Az anyuka nem állt ellen. Ha felemás cipőt kapott az sem zavarta. Minden nap közösen dokumentálták, hogy milyen jó kis összeállítást sikerült Rockwellnek kihoznia a mamája cuccaiból.

Első nap: “Az első pár cucc jó volt. A Bob Dylan póló, a szürke szoknya és a harisnya még passzolt. Aztán Rockwell rájött, hogy valami hiányzik. Ezeket a cipőket kaptam, ezzel a kék pulóverrel. Azt hittem a férjem kinevet majd, de nem tette.” 

Második nap: “Imádtam a mai napot!”

Harmadik nap: “Kicsit féltem, hogy mit szólnak majd az emberek, mert rohangálós napom volt és ügyeket kellett intéznem. Szerencsére nem bámultak meg vagy szóltak be. Megdicsérték a zoknimat!”

Negyedik nap: “A mai ruha kiválasztása nagyobb kihívást jelentett, mint a többi nap. Kaptam három polót és kész. Mondtam, hogy anyának nadrág is kéne. Becseréltünk egy pólót és cserébe kaptam egy nadrágot.”

“Egyszerűen benyúlt a cipőszekrénybe majd kivett két cipőt. Nem vagyok biztos benne, hogy feltűnt neki, hogy ez nem egy pár.”

Ötödik nap: “A mai napra ez a póló volt kiszemelve, ugyanis Rockwell nagyon szereti a nyilakat.”

Íme, a tökéletes, hároméves stylist. Kíváncsian várjuk, hogy felnőttként milyen szakmát választ magának.

Forrás: boredpanda.com