Tényleg ennyire közömbösek vagyunk mások iránt? – videó

Az út közepén akart öngyilkos lenni egy nő, de segítség helyett mindenki a saját kocsijában ülve várt kilométereken át, ahelyett, hogy megkérdezte volna bárki is, hogy tud-e valamiben segíteni. De hála az égnek érkezett egy épelméjű, aki a sor elejére hajtva megmentette a nő életét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. december 24. Családháló

A motoros férfi a nagy kocsisor miatt előre haladt és kérdezte, hogy miért nem halad a sor, mondták neki, hogy mert egy nő ott fekszik az út közepén. A motoros előre ment és csak ő vette a fáradtságot, hogy odamenjen és megkérdezze a nőt, hogy mi a baja, hogyan tud neki segíteni. Persze ekkor már rögtön szaladt oda mindenki, mint hős megmentő, de végülis a motoros volt az, aki levette a nő nyakáról a zsinórt, amivel megakarta magát fojtani.

Röviden és tömören: a nő annak köszönheti az életét, hogy abban a hatalmas tömegben volt egy férfi, akibe szorult annyi emberség, hogy segítsen embertársán.

Azért ennyire ne legyünk már közömbösek egymás iránt! Gondoljunk ilyenkor arra, mi lenne ha velünk történne valami és mások is így reagálnának?