Trendi babacuccok – és ami mögöttük van

Érdekes újdonság, elszállt hülyeség, hasznos kiegészítő, meghökkentő új ötlet és dizájn - szinte mindenkinek van véleménye, tapasztalata a divatos babaholmikról. Feltétlenül kellenek-e annak, aki halad a korral, vagy van élet nélkülük is?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
babaruha
2013. július 30. szabo.daniel

Érdekes újdonság, elszállt hülyeség, hasznos kiegészítő, meghökkentő új ötlet és dizájn – szinte mindenkinek van véleménye, tapasztalata a divatos babaholmikról. Feltétlenül kellenek-e annak, aki halad a korral, vagy van élet nélkülük is?


Na persze a kérdés csak félig komoly, hiszen az élethez, pláne babakorban elég az anyamell is, ha tej van benne. De azért sokunkban ott bujkál a kérdés: vajon tényleg olyan hasznos az a kis borostyán nyaklánc, ami majdnem minden csecsemő és kisgyerek nyakában ott virít? És megéri félmilliót költeni egy Stokke babakocsira? Felsorolásunkat bárki folytatni tudná, de lássuk, mi az, amibe rögtön belebotlunk, ha a trendeket vadásszuk!

Sophie fogzózsiráf

A fogzás megbízhatóan eltart másfél-két évig, ezért ha egyszer bejön valami, ami segíti a fogzást, akkor abból kasszasiker lesz. Még akkor is, ha egyszerű, sípoló gumiállat az illető. Bármilyen hihetetlen, a természetes kaucsukból készült, ételfestékkel színezett, titkos recept alapján készülő, Sophie névre hallgató gumizsiráf már több mint ötven éve sztár hazájában, Franciaországban, és ahogy látom, itthon is hasonló karrierje van kialakulóban: aki ad magára, kipróbálja. Ahhoz képest, hogy kicsi, babakézbe simuló, rágcsálásra alkalmas fejű gumizsiráfról van szó, több ezer forintos ára elég meglepő, de hát nem holmi ki tudja miből készült vacakról van szó. Mint ahogy egyes méltató leírásokból kiderül, még többféle érzékszervet megszólító fejlesztőeszköznek is felfoghatjuk. Itt olvashatsz a történetéről.