Családháló

Kezdőoldal Színek Überanyu uzsonnát csomagol

Überanyu uzsonnát csomagol

Nem kötelező minden egyes tízórait kézműves dizájnművészeti alkotássá emelni, elég csak egy-egy elemet átvenni az épp aktuális uzsonna feldobásához.

Írta: Gyarmati Orsolya,

Nem kötelező minden egyes tízórait kézműves dizájnművészeti alkotássá emelni, elég csak egy-egy elemet átvenni az épp aktuális uzsonna feldobásához.


Most, hogy hamarosan kezdődik az iskola, és újra jön a “mit adjak tízóraira, ami egészséges is, és hogyan csomagoljam úgy, hogy guszta és fogyasztható is legyen?!” problémája, egyre több olyan praktika jön szembe mindenfelé arról, hogyan csinálják ezt mások. Na és persze ezek közt ott vannak a Tökéletes Anyák ötletekben gazdag videói is arról, hogy mennyi szuper, jópofa, egészséges és tápláló ételt és milyen fantáziadús tálalásban adhatna a gyerekének ön is, ha nem akarna önzőn 8 órát aludni, meg úgy egyáltalán, élni is kicsit néha a gyereknevelés mellett. Ha ön is úgy érzi az ilyenek láttán, hogy soha nem lesz ilyen csodálatos anya, akkor van egy jó hírünk: ezek is csak olyanok, mint az IKEA-katalógus, abból sem kell mindent megvásárolnia, elég, ha csak néhány ötletet merít.

Az ilyen videók egyik legnagyobb átverése amellett, hogy minden baromi egyszerűnek látszik bennük, az, hogy minden nagyon gyorsan kész is van (de talán nem mondunk újat azzal, hogy ahogy a filmekben se halnak meg valójában a megölt szereplők, úgy ezek a videók is ügyesen alkalmazzák a vágás meg a gyorsított felvételek trükkjét). Az alapjuk pedig egy rakás tényleg jó ötlet, hiszen valóban jópofa, ha a gyereknek kis szívecskéket szaggat ki szendvics gyanánt, vagy szívecske formában lefagyasztott gyümölcspépet helyez a joghurtja tetejére, ami pont kiolvad, mire eljön a tízórai szünet! És tényleg, mennyire egyszerű is egy egészséges kis süti elkészítése, amihez csak összedobálja a hozzávalókat és 15 percre bepattintja a sütőbe!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
500 liter anyatejet ajándékozott egy anya a koraszülötteknek, miközben kisfia haldokolt

Leo mindössze 10 hónapot élt, és ezt a tíz hónapot is gépekre kötve töltötte egy gyermekkórház intenzív osztályán. Annak ellenére,...

Close