Újra rákacsinthatunk a hüllőkre, kétéltűekre és ízeltlábúakra – AJÁNLÓ

Idén nyolcadik éve, 25. alkalommal rendezik meg az ország első és egyben egyik legsikeresebb terrarisztikai börzéjét a SYMA rendezvényközpontban 2013. szeptember 15-én, vasárnap. Mi családhálósok már voltunk ott - nagyon klassz esemény és a kicsik is élvezik!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
állatok
2013. augusztus 09. Paulik András

Idén nyolcadik éve, 25. alkalommal rendezik meg az ország első és egyben egyik legsikeresebb terrarisztikai börzéjét a SYMA rendezvényközpontban 2013. szeptember 15-én, vasárnap. Mi családhálósok már voltunk ott – nagyon klassz esemény és a kicsik is élvezik!


Az őszt nyitó Terrarisztika Budapest Börzén felvonulnak a hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak és persze az díszhalak krémje, de a többi terráriumlakó állat és növényfaj sem fog hiányozni. A börzén lehet átvenni a nyári fotóverseny ajándékait is, és természetesen egy rendhagyó, igazi ritkaságokat bemutató kiállítással is készülünk. Mindemellett a gyerekeknek rajzpályázatot hirdetnek, melynek értelmében, az a 14 éven aluli gyerek, aki a pénztárnál leadja egy hüllőt, halat, kétéltűt vagy ízeltlábút ábrázoló alkotását, azok között egy teknősös pólót sorsolnak ki. A huszonötödik születésnap alkalmával minden látogató, akinek aznap van szintén a születésnapja, és ezt igazolni is tudja, ingyen belépőt kap!

Miért látogass el?

– mert ez egy professzionális börze sallangok nélkül

– mert a szervezők maguk is szakmabeliek

– mert itt nem csak magukat az állatokat, de azok tartásával kapcsolatos szakirodalmat, felszerelést, és tápot is megvásárolhatod, illetve kérdéseidre egzotikus állatokkal foglalkozó állatorvosok válaszolnak

– mert egy különleges, igazi ritkaságokat felvonultató kiállítással is készülnek a szervezők

– mert nekünk fontos, hogy a következő generáció is megismerje és megszeresse ezeket az állatokat, éppen ezért készülünk kvízjátékkal, lesz gyermeksarok sok meglepetéssel, és a belépés 6 éves kor alatt ingyenes, a nagycsaládosoknak pedig 50%-os kedvezményt biztosítunk.

– mert szellős helyen, kulturált környezetben nézheted végig a kiállítókat, és mivel csak szervezés kérdése, sorban állnod sem kell órákat!

Mi lesz még?

– Törpesün és Tengerimalac kiállítás, mert ők is terráriumban lakó állatok

– Szakkönyvek a Chimaira kiadó jóvoltából.

– Állat-megőrző, hogy biztonságban tudhasd újdonsült kedvenceidet, amíg nézelődsz

– Gyermek rajzpályázat

helyszín:           SYMA Sport- és Rendezvényközpont – 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

időpont:           2013 szeptember 15. 10:00-17:00 óra

belépők:           Felnőtt: 1000 Ft; Diák/Nyugdíjas: 700 Ft; 6 éves kor alatt ingyenes;

                        Nagycsaládosoknak a belépőjegyek árából 50% engedményt biztosítanak (NOE kártya felmutatása szükséges)

info [at] terrarisztika [dot] hu
www.terrarisztikabudapest.hu
Az esemény Facebook-oldalát ITT nézhetitek meg és like-olhatjátok!