Van-e egyensúly munka és család között?

A Kandalló Családműhely következő programjának címe WORK HARD, PLAY HARD. avagy van- e egyensúly munka és család között?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
program
2019. február 05. Családháló

Hogyan tanulhatunk másoktól vagy mások hibáiból? Mik a családi életben leggyakrabban felmerülő problémák és milyen praktikákat vethetünk be, hogy felülemelkedjünk konfliktusainkon és a végtelennek tűnő kihívásokon? Többek között ezekre a kérdésre is választ kaphatunk a Kandalló Családműhely foglalkozásain, melynek következő részében a munka és a család egyensúlyban tartásáról esik majd szó.

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit a következő alkalomra február 9-én 15 órától!

A meghívott vendégek:

  • Tóth-Lénárd Noémi, öt kisgyermeket nevel a végén egy ikerpárral fűszerezve,
  • Nagy-Vargha Zsófi, három gyermeket nevel és közben teljes állásban dolgozik, aki már tavaly is mesélt az életéről, hogyan osztja be az idejét..

Mindketten fiatal anyukák, akik példát mutatnak abban, hogyan lehet fiatalon és aktívan sok gyermek édesanyjaként boldog és tejes életet élni.

  • Süttő Márta és Gábor, a Kandalló Családműhely házigazdái, akik 18 évet dolgoztak ugyanazon a munkahelyen és közben négy gyermeket neveltek fel. Márti 30-as évei elején lett pályakezdő, a gyermekek kirepülése után pedig szakmát is váltott.
  • ..és végül egy apuka, Pecze Dani, akinek a család az első komoly munkahelyi pozíciója mellett is, aki vallja, hogy a családdal töltött minőségi idő pótolhatatlan a gyermekeink életében. Két kislánya van.

A beszélgetést Balányi Klára vezeti, aki több mint 25 éve a Kismama magazin újságírója, az otthonról végzett munka mellett öt gyereket nevelt fel, öt unoka mellett segédkezik, és baba-mama klubot vezet.