Várandós nő ikonokat is használhatunk hivatalos emodzsiként! A nap híre!

Ha valaki néhány hónapja azt mondja nekem, hogy a közösségi oldalakon felbukkanó, nagyon sokatmondó és érzelmeket kifejező emodzsik (sic!) teret hódítanak, sőt mindenki előszeretettel használja majd őket, biztos kinevetem. Azonban a nálam sokkal okosabb marketing és PR szakembereknek igazuk lett. Ezzel fejezzük ki érzelmeinket. (?) Aki esetleg hiányolta eddig, azt most megnyugtatjuk: mától a várandós kismamáknak is lesz emodzsija.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
áldott állapot
2016. június 22. Vajda Boglárka

Ha valaki néhány hónapja azt mondja nekem, hogy a közösségi oldalakon felbukkanó, nagyon sokatmondó és érzelmeket kifejező emodzsik (sic!) teret hódítanak, sőt mindenki előszeretettel használja majd őket, biztos kinevetem. Azonban a nálam sokkal okosabb marketing és PR szakembereknek igazuk lett. Ma ezzel fejezzük ki érzelmeinket. (?) Aki esetleg hiányolta eddig, azt most megnyugtatjuk: mától a várandós kismamáknak is lesz emodzsija. Valamint 72 új, másik érzelemnek is.


 
Nevezetesen például a”padlón fetrengve nevetés” is szerepel az új emodzsik között, amelyek hamarosan megjelennek az okostelefonokon. A hivatalos emodzsikat – érzelmek kifejezésére szolgáló hangulatjelet – meghatározó, kaliforniai központú Unicode Consortium több tucatnyi új karaktert bocsátott ki a kollekcióban.
 
 
Az új figurák között található szelfiző képecske is.
 
A tervezett új emodzsik között lett volna egy fegyvert ábrázoló is, az olimpiai sportágak egyike, a lövészet képviselőjeként, ám mivel az Apple és a Microsoft is tiltakozott a fegyveremodzsi ellen, ez végül nem került be az új ikonok közé.
 
forrás: mti.hu