VIDEÓ: Amikor Dwayne Johnson elérzékenyül…

Dwayne Johnson, vagy becenevén a Szikla egy dologról biztosan híres: lenyűgöző izomzatáról. Ám még ennek a „háromajtós szekrénynek” is van gyenge pontja: a lánya. Meghatódás 2:10-nél!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Dwayne Johnson
2016. január 04. Gyarmati Orsolya

Dwayne Johnson, vagy becenevén a Szikla egy dologról biztosan híres: lenyűgöző izomzatáról. Ám még ennek a „háromajtós szekrénynek” is van gyenge pontja: a lánya. Meghatódás 2:10-nél!


A 43 éves színész így beszélt családról, apaságról, szeretetről:

“Megtanultam, hogy képesek vagyunk boldoggá és elégedetté tenni a párunkat. Laurennel 8 éve vagyunk együtt és minden reggel hálával a szívemben ébredek fel azért, mert egy ilyen emberrel élhetem az életemet. Igen, ezt én mondom: az a gyerek, aki egykeként nőtt fel, aki vállán cipelte az egész családja terheit, és aki felnőve apává vált. Ez a mosoly igazi ám! Mert rádöbbentem, hogy apának lenni a legnagyszerűbb dolog a világon.

Mindig a legjobbat akartam megadni Simone-nak, a lányomnak (aki most 14 éves – a szerk.). Amikor megszületett és először tartottam őt a karomban, azt mondtam neki: „Mindig gondoskodni fogok rólad! Életed végéig! Biztonságban vagy!” Ahogy teltek az évek, a hullámvölgyek mentén rájöttem, hogy a legfontosabb dolog, amit tehetek a lányomért, az az, ha az életünket a szeretet vezérli. Nem a siker, nem a hírnév, vagy bármi más, hanem az, hogy „én mindig itt vagyok neked és szeretlek”.  Egyszer megkérdeztem Simone-t, mit szeret a legjobban kettőn kapcsolatában. Simone azt válaszolta: Azt, hogy bízom benned. És egy 13 éves lány szájából ezt hallani, főleg annak tudatában, hol tartottam én 13 évesen, milyen bizonytalanságban éltem, szóval az, hogy Simone ezt válaszolta…ez nagyon megindított…ennél többet nem kérhetek. Szeretem a lányomat.”